torstai 8. elokuuta 2013

Toiseksi viimeinen blogikirjoitus



Kylläpä onkin mukavaa olla yllytyshullu. Eilen illalla, normaalin iltapalan, joka koostuu tuntemattomista sienistä ja Ruska –merkkisestä shampanjasta, siinä marisätkää porukalla poltellessamme, saimme postia Joe Paskolta. ”Mitä jos kumpikin tahoillamme kirjoittaisimme mahdollisimman positiivisen blogikirjoituksen Tuhnusta? Jutussa ei saa valehdella, mutta sen pitää suorastaan tihkua positiivisuutta.” Ja pikku pöhnässä, selvin jäsen tiimistä oli sitten mennyt vastaamaan, että kyllähän se sopii! 

Haaste on vastaanotettu ja deadlineksi, eli suomeksi kuolemaviivaksi, sovimme sunnuntain 11.08.2013 kello 21.00. Yhdeksältä sunnuntaina siis sekä Joen, että meidän, blogeihin pitäisi ilmestyä positiivinen kirjoitus Johannasta…….  

Aamulla, kun olimme kaikki lähes selvin päin, totuus alkoi valjeta. Ensinnäkin olimme menneet ottamaan haasteen vastaan idoliltamme, kaikkien Johanna Tukaisblogien esi-isältä, blogien Urho Kaleva Kekkoselta, jota me kunnioitamme ja koitamme kopioida parhaamme mukaan. Eihän meillä kerta kaikkiaan ole minkäänlaista mahdollisuutta ylittää tuon kunnioittamamme näppisvirtuoosin tekstejä. Luotettavalta taholta kuulemamme tiedon mukaan, Joe Pasko tulee samaan ensi vuoden vaihteessa kaikki mahdolliset tiedonjulkistamispalkinnot aina Pulizer –palkintoa myöten. Ja me sitten olemme kisassa moista gurua vastaan….. Right Yes!

Toinen ongelma käsittelee sitten itse tehtävää. Olemme lupautuneet kirjoittamaan positiivisuutta tihkuvan kirjoituksen Johannasta, joka ei osaa tanssia, ei laulaa, ei meikata, ei ajaa Rättärillä, ei hoitaa koiria ja on vielä kaikenlisäksi sangen vittumainen luonteeltaan. Johanna on  erilaisten aineiden sekakäyttäjä, vaikeasti ylipainoinen narsisti, joka ei itse tajua tilaansa. Kirjoita tästä sitten jotain positiivista ilman että ranteet eivät aukene kirjoitusprojektissa…… 

Mutta haaste mikä haaste. Teksti ilmaantuu tänne sunnuntaina klo 21.00, ja sen jälkeen kokemamme julkisen nöyryytyksen jälkeen sulkeudumme perunakellariimme. Tämä lienee siis toiseksi viimeinen teksti, mitä sivuillemme ilmestyy. Sunnuntaina tulee se viimeinen. Putoamme sarjasta, sillä kilpailu Paskon Joeta vastaan on vähän sama, kuin D –junnu vetäisi tosissaan vaikkapa Selänteen Teemua vastaan. Lienee siis parasta postittaa se tuoppi, mikä vedossa oli panoksena, kaiken rotta- ja muun jyrsijäpostin ohella suoraan Joen residenssiin. 

Mutta sunnuntaina siis tavataan vielä! Nyt suuntaamme paikalliseen sienimetsään, sinne jäi vielä paljon kaikenlaisia, vekkulinvärisiä sieniä! Aikaa kehitellä jotain positiivista juttua kohteestamme on vielä 80 tuntia, 29 minuuttia ja 12 sekuntia.Tällä hetkellä ei tosin ole vielä harmainta hajuakaan, mitä kirjoittaisimme. Joella lienee jo kolmas tai neljäs käsikirjoitus meneillään, mitä ne siellä arvioi noin 20 käsikirjoittajan kanssa

6 kommenttia:

  1. Ette te saa lopettaa!!! Olette Paskon lisäksi ainoa viihdyttävä tunkkiplöräys! <3 pus!

    T:Y

    VastaaPoista
  2. Ajattele positiivisesti kirjoittaessasi. Onhan se Tunkissa positiivista että häntä seuratessa masennus itseltä katoaa ja itsetunto kohoaa kun huomaa että ei itse olekaan ihan pohjalla vaan pohjamutia kyntää tämä klamuuremakko kristilliseroottinen Jouhanna. Tsemppiä ja me uskotaan sun kirjallisiin kykyihin!

    VastaaPoista
  3. Höpöhöpö. Kun jo otitte haasteen vastaan, niin ei auta kuin tukiaismaisella itsevarmuudella (toivottavasti vähemmillä kirjotusvirheillä) kirjoittaa glamourinen blogikirjoitus! Tämä blogi parantaa koko ajan otettaan, joten mielenkiinnolla odotan "Positively Tuksu" taistoa. Voittaja ei suinkaan ole varma. Let the games begin!

    VastaaPoista
  4. Joko olette löytäneet pieniä turkoosinsinisiä sieniä ? Jos löydätte niin kertokaa sitten mille maistui ja mitä muuta ...
    En ole sienikirjasta löytänyt vastaavia. Eli fotoa kyllä löytyy todisteeksi ...

    VastaaPoista
  5. Jos tuntuu että ei irtoa mitään kirjottamisen arvosta, niin istukaapa uudelleen pöydän ääreen ja poltelkaa marisätkää porukassa. Aihe on kuitenkin sen verran haastava että tajunnantilan muutos on nyt jos koskaan paikallaan ;)

    Jatkakaa myös blogin pitoa, kävi skabassa miten kävi. Mitä enemmän analyysia Tuhnukasta netissä pyörii, sitä onnellisemmaksi näätä tulee. Turha tälläisestä etukäteen masentua, kun ei ole vielä kortitkaan lyöty pöytään.

    Inspiroivaa viikonloppua koko tutkivalle ryhmälle, may all your dreams come true.

    VastaaPoista
  6. Minä keksin positiivista sanottavaa Tuksusta.

    Hän on aivan mahtava varoittava esimerkki!
    Varmasti, jos jollakin on pienentäkään vaaraa alkoholinkäytön eskaloitumisesta, Johannan elämän seuraaminen vaikka muutaman tunnin ajan joitakin videoita katsomalla saa kysymään vakavasti itseltään miten voi huolehtia, ettei koskaan joudu tuohon jamaan. Unohtakaa kesäloman jälkeiset A-klinikat, koko porukalle pakolliseksi vaikka parin tunnin kooste tuksuvideoista. Toimii paremmin kuin antabus.

    -Schnau

    VastaaPoista