maanantai 5. elokuuta 2013

Henkilökunta ja Tesoman keikka-arvio




Ajattelimme aloittaa tämänkertaisen juttumme lauseella, että nyt on Jollaksen prinsessa vihdoin saavuttanut pohjan, Tampereen keikkaa alemmaksi ei kerta kaikkiaan voi enää vajota. Mutta, mutta….. tämä ei ollut ensimmäinen, eikä tod.näk. myöskään viimeinen kerta, kun olemme todenneet olevamme väärässä. Kun köli ei enää raavi, vaan suorastaan sukeltaa pohjaan, Johanna löytää aina vielä jonkun keinon, millä pistää vielä huonommaksi! Kun luulet, että nyt pohja on saavutettu, Johanna limboaa riman alta vielä kerran siten, ettei rima edes väpätä. 

Mutta nyt kyllä rallatellaan alamäkeä malliin, että muovista moppitukkaa laittamaan kelpaa jopa keikkapaikan järjestysmies. Joka lienee siis Tuksun uusi luottokampaaja. Viinaa ja muita pään sekoittamiseen tarkoitettuja aineita on käytetty puhtaasti huvikäytössä ainakin rapujuhlista asti, joten ei ihmekään, että Taiteilijalla alkaa himppasen sakkaamaan.


Viime viikko ja viikonloppu olivat aivan perussettiä niin glamour- kuin laalaa -maassa. Vasemman jalan kengän metsästyksen (kts. edellinen kirjoitus), sitä on sitten keretty mm. tulemaan raskaaksi, menemään kihloihin, hankkia  ainakin yksi pahoinpitelysyyte, tehty ainakin yksi laiton uhkaus, peloiteltu naapureita rottapostilla, uhattu vaihteeksi itsemurhalla, hukattu yksi koira lisää, riidelty keikkamyyjän kanssa, hukattu yksi rättisitikka, käyty huojumassa Tesomassa ”keikalla” tuhannen päissään jne.  Tämähän on kaikki aivan normaalia, jonka vain Johanna ja häntä seuraavat näädät, ymmärtävät. Kaikille muille toiminta saattaa näyttää hieman omituiselta.


Yksi asia on kiinnostanut meitä jo pidemmän aikaa. Ja se on tämä The Great Tukiainen –show:n henkilökunta, tai pikemminkin ne henkilöt, jotka vaikuttavat taustalla. Tähän asti olemme huomioineet, että kiertuehenkilöstö muodostuu ainakin seuraavista henkilöistä; Jarna Lahdenvuo, Jarna Leskelä, Kristiina Kervinen ja Isabella. Mutta mitä nämä kaikki taustalla pyyteetöntä työtä Johanna Tukiaisen spektaakkelimaisen shown onnistumisen eteen sitten tekevät? Seuraavassa meidän havaintomme, saa korjata jos jonkun henkilön toimenkuva on väärä;


Jarna Lahdenvuo on henkilö, jolla on todennäköisesti lapsi jokaisen henkilön kanssa, jonka neitokainen on tavannut. Näistä rakkauden hedelmistä Jarna käy veristä holhoustaistelua isien kanssa. Ensimmäinen isä on Jarnan mukaan todellinen pahis, joka ei anna lapsen tavata äitiään vaikka heillä on yhteishuoltajuus. Kaiken lisäksi tämä isi on ilmoittanut Jarnalle ”ottavansa Johanna Tukiaisesta elinkautisen” (lähde: spiikki Tesoman keikalla), mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan…. Tämä isi pitää usein myös kättä lapsensa suun edessä, kun tämä yrittää jutella puhelimessa äitinsä, eli Jarna Lahdenvuon, kanssa.


Toisesta isistä ei kauhean paljon tietoa olekaan. Hän on kuitenkin mies, joka on käynyt varastamassa kanssaan asuvalta lapseltaan television, vaikka itse oli sen ostanut. Mitä tuo kaikki tarkoittaa ihan suomeksi, siitä meillä ei ole harmainta aavistustakaan, mutta näin Jarna Lahdenvuo on kuitenkin kertonut. Ja miksi me kyseenalaistaisimme Jarnan tiedon?


Lahdenvuo linkittyy Johannaan siten, että Jarna puolustaa Johannaa avoimella Facebook –sivuillaan estoitta. Ja on Johannan FB –kaveri. Ainakin toistaiseksi. 


Seuraava Tukiaisen suurehkoon henkilökuntaan liittyvät henkilö on edellä mainitun Lahdenvuon etunimikaima, Jarna Leskelä. Leskelä on henkilö, joka on perustamansa moottoripyöräkerho Woman MC:n ainoa jäsen, puheenjohtaja ja toimeksi paneva voima. Leskelä on myös kerhon sangen kryptisen sloganin; ”vaikka sä olet hopeaa, sä olet täyttä kultaa”,  takana. Leskelä on julkisesti naamioituneena ilmoittanut, että jos/kun hän joskus saa vankilatuomion, se ei suinkaan tule huumeista, vaan väkivallasta.
  

Johanna Tukiaiseen tämä Jarna liittyy siten, että Leskelän puhelinnumero oli ainoa, jonka Johanna sai kun huuteli Facebookissa moottoripyöräkerhojen yhteystietoja. Näin ollen Leskelän Jarna todennäköisesti huolehtii Johannan pillerihankinnoista sekä maksamatta jääneiden keikkapalkkioiden perinnästä. 


Kristiina Kervinen taasen on Johannan energinen ja melkoisen ”hottis” keikkamyyjä. Kukaan ei tiennyt Kristiinasta mitään, ennen kuin hän ilmestyi rättäriin keikkamatkalla Jollaksesta Tesomaan. Kristiina ikäkin tuli selväksi työsuhteen julkistamisen yhteydessä, Johanna julisti keikkamyyjärekrytointinsa Seiska Livessä sanasta sanaan näin: ” Rättisitikallan kyydissä vm-77 Kristiina on räväkkä uskovainen kuten minäkin!!!!!!!” Eli rättisitikalla mentiin vuoden 1977 mallisen Kristiinan, joka on räväkkä uskovainen,  kanssa. Nopeasti laskien uusi keikkamyyjä on 35 tai 36    –vuotias pikkaisen syntymän ajankohdasta riippuen. Mielenkiinnolla odotamme, mitä tarkoittaa tuo räväkkyys tuossa uskossa olemisen yhteydessä.


Tämä samainen Kristiina muuten, esiintyy myös Tukaisien keikoilla. Ainakin mikäli uskomme Johanna itse kirjoittamaan Glamour Dolls –blogia, ja miksipä emme sitä uskoisi. ” Keikoilla esiintyy näillä näkymin minun lisäkseni upea, Charleze Theronia muistuttava näyttävä nainen nimeltä Kristiina.” Eli kun bongaatte alla olevan kuvan näköisen naisen ihan-missä-tahansa, olette todennäköisesti juuri bonganneet Johanna Tukiaisen keikkamyyjän ja esiintyjän ja voitte olla onnellisia. Me ainakin olisimme.....

 
                                     Charlize Theron vuonna 2008 

Jossain kohdin Tukiainen ilmoitti myös, että keikoilla tulee esiintymään joku Isabella, koska Julia on vakavasti sairas. Tästä Isabellasta emme valitettavasti ole löytäneet mitään faktaa, vaikka olemme soveltaneet USA:n tiedusteluorganisaation käyttämää internet –valvontaa maailmanlaajuiseen seurantaan. Niinpä epäilemme, että kyseinen Isabella saattaa olla jonkun edellä mainitun, todellisen henkilön käyttämä salanimi.


Ja lopuksi keikka-arvio Tampereen Tesoman keikasta:


Se oli aivan paska. Esiintyjä tuli lavalle myöhässä, oli kännissä, ei osannut edes omien 
laulujensa sanoja ja oli pukeutunut pikemminkin iltalenkille kuin esiintymistilaisuuteen. 
Nämä ovat sinänsä jänniä huomiota, sillä Johanna itse on ilmoittanut porukallemme, 
kun tiedustelimme alkoholinkäytöstä esiintymistilanteessa seuraavaa:   ”Elämäni on 
ihan täydellisessä kontrollissa juuri nyt”,  ”Olen hyvin luotettava työntekijä  ja 
moraalini on korkealla, minusta on vain media pyrkinyt luomaan täysin erilaisen 
kuvan kuin mitä oikeasti olen.” ja lopuksi ”Sitä en tietenkään hyväksy, että esiintyjä
on lavalla kaatokännissä, sellainen ei ole ammattitaitoista.  Meillä on joskus 
harvoin tapahtunut niin, että esim. Julia on ollut hyvin humalassa lavalla, 
mutta kyseinen ravintola teki myyntiennätyksensä keikallamme ja siksi he 
maksoivat kuitenkin täyden palkan meille.” Nyt sitten ilmaan jääkin vain kysymys 
siitä, että mitä Tesoman ravintola mahtoi maksaa kun itse ”päätähti” oli hyvin humalassa.

 

8 kommenttia:

  1. Tällä keikkamyyjä JarnaKristiinaIsabellalla on ilmeisesti aika monta persoonaa... ja kuitenkin vain yhdet kasvot... :D sopii mainiosti tuksun kaartiin

    VastaaPoista
  2. Sama sälli, joka ottaa elinkautisen ja pitää kättä lapsen suun edessä, eikä päästä äidilleen, istuu muuten vankilassa (Lähde: Tesoman spiikki)

    VastaaPoista
  3. Milloin tämä pahoinpitely on tapahtunut?

    VastaaPoista
  4. Kristiina Kervinen eli Jarna Kervinen, entinen Leskelä, omaa sukua Lahdenvuo=sama henkilö.

    VastaaPoista
  5. Tesomalla, ei tesomassa..

    VastaaPoista
  6. isabella ja jarna mitä luultavammin sama henkilö. muutamalta keikoilta kuvia, joissa puhutaan jarnasta ja isabellasta, mutta aivan samannäköinen henkilö kumpienkin keikkojen kuvissa. Jarnan seiskaliven tunnuksetkin ovat nimellä isabella1983.

    VastaaPoista
  7. Jarna päätti aikoinaan ottaa isoveikasta mallii ja pistiki sit paljo paremmaks :D :D kyllä on onnellinen et tajusin ajoissa heittää elämästä kyseisen ihmisen. Ja luojan kiitos Jarnan isä menehty ennen näitä sekoiluja :D

    VastaaPoista
  8. Totanoin.. öhh.. kommentoijat.. Eiköhän tämä tutkivien journalistien ryhmä aika hyvin tiedä kuka Jarski on monine sivuprofiileineen..

    VastaaPoista