tiistai 6. elokuuta 2013

Mediana



Ihan pikaisesti on pakko kirjoittaa. Johanna veteli eilen illalla julkisen päivällisen. Iltapala koostui 1,5 kilosta  alla olevia lihavalmisteita:

 





                               

Jos yksinäinen sinkku ei tuolla satsilla saa nälkäänsä talttumaan, niin sitten ei millään.

Nyt jos joku miettii, miten kyseiset tuotteet tulee valmistaa, siihen saimme Jollaksesta ohjeet; ylläolevasta laatikosta löytyvät pihvit tulee olla "mediania eli poulikypsiä" ja alla olevat kanat puolestaan ehdottomasti "puolikupsia".Epäilemme, että rakasparas sisko Julia löytää samoja tuotteita myös "seisomopöydästä", missä hän usein on vieraillut.

Olemme saaneet tietoomme, että keskustelupalstat ovat suorastaan räjähtäneet siitä, että Johanna valmistaisi yllä mainitut ruokansa siten, että hänen ei tarvitsisi odotettavissa olevan vatsasairauden takia osallistua perjantaina odottavaan kolmen keikan glamourpäivään. Haluamma ampua tämän ilkeämielisen ja vääristelevän kommentin alas nyt heti. Tuossa ylläolevassa laatikossa on myös nauden pihvejä, joten ne voidaan hyvinkin nauttia medianiana, eli siis poulikypsinä. Sitäpaitsi Johanna ei edes muista, että hänellä olisi perjantaina muita kuin Karkkilan keikka, sillä esimerkiksi FC:stä löytyy seuraava kommentti:

"Johanna Mia Mari Tukiainen: mikä istunto?"
Keskustelussa joku oli kysynyt, että joko perjantainen istunto jännittää.......

Ihan vaan tiedoksesi Johanna, sinulla on perjantaina 09.08. kaksikin istuntoa, ensin Salmisaaressa Helsingin käräjäoikeudessa Juhan lähestymiskielto -istunto ja sen jälkeen Vantaan käräjäoikeudessa keväältä, Urbanin tajoaminen pilaantuneiden hummereiden ja ostereiden takia siirtynyt istunto klo 14. Jälkimmäiseen sinut on velvoitettu saapumaan paikalle sakon uhalla. Ja illaksi (yöksi) pitäisi vielä Rättärin nokka suunnata kohti Karkkilaa, jossa esiintyvää taiteilijaa odottaa yleisö, josta puolet olisi halunnut peruuttaa koko keikan ihan sen takia, että esitys on niin paska.

Perjantai tulee olemaan TODELLA mielenkiintoinen päivä!

Sillä välin toisaalla. 

Keikkamyyjä/tanssija/kaveri/jne. Jarna Lahdenvuo/Leskelä/Kristiina Kervinen/Isabella on käynyt kovaa sananvaihtoa äitinsä kanssa siitä, että onko hän hullu vai ei. Taistelun lomassa sitä on sitten käyty terkkarissa poliisisaattueessa, on revitelty näitä samoja asioita FB -sivuilla, haukuttu oma äiti ja kaikki paikalla olleet. Ja muutama mitenkään asiaan liittymätön henkilö. Lopputulos ei liene kenellekkään selvä, mutta Jarna Lahdenvuo/Leskelä/Kristiina Kervinen/Isabella tiivistää Facebookissa onneksi koko setin hyvinkin yksinkertaisesti:
 
"mull wtwhtiin se dg mut ei ole, luojan kiitos olen vain energinen luonteeltabi"

Joku yllä esitellyn multipersoonan kaveri kysyykin, että kirjoitatko pimeässä......  Ihan tähän loppuun haluaisimmekin todeta, että meilläkään ei wtwhtiin se ei ole,vaikka moni sitä on meidän tapauksessamme epäillytkin.



                                        

2 kommenttia:

  1. vantaan istunto on klo 12.00

    VastaaPoista
  2. Kova on yritys sairastua kun kanat meinaa puolikypsinä ahmia.

    VastaaPoista