torstai 22. elokuuta 2013

Henkilökohtainen kirje Suomen kansalta Johanna Tukiaiselle



Kirjoitamme sinulle Johanna Tukiainen nyt ensimmäistä kertaa, koska edellinen kirje, jonka oikeuslaitos lähetti kauttasi meille, joutui johonkin hukkaan.  Saattaa olla, että siivosimme sen vanhojen lehtien, lähinnä Hymyn, joka vaan dissaa sinua, kanssa roskikseen. Olemme, siis koko Suomen kansa, toki säilyttäneet kaikki Iltamakasiinin ja Kupiaisen Jarin kirjoittamat jutut, jossa Jartsa ensinnäkin puolustaa sinua kun kaikki muut tiedotusvälineet haukkuvat. Mutta nyt haluamme sanoa sellaiset sanat kyseiselle Johannalle, että meidät, koko Suomen kansa, pidätettäisiin varmaan niiden takia taas kerran!!!!!! (Dolls Diary).

Ensinnäkin, haluamme pyytää sinulta anteeksi sitä, että käytämme ”ensinnäkin” sanaa jokaisessa lauseessa, aivan kuten sinäkin käytät sitä henkilökohtaisessa kirjeessä eräälle meidän jäsenellemme, Elli Valtoselle. Ensinnäkin me, Suomen kansa, haluamme pyytää sinulta Johanna, kovasti anteeksi monista asioista ja monista meidän joukossamme olevista ihmisistä.  Ensinnäkin toinen asia, joka on siis toisekseen, mutta koska sinä, Johanna Tukainen, olet kirjoittanut ylioppilaskirjoituksissa monta ällää,  olet täysin työkykyinen ja käytät ensinnäkin sanaa virtuoosimaisesti, haluamme ensinnäkin tuoda ihmetyksemme myös siitä, kuinka koko Suomen kansa jahtaa ensinnäkin juuri sinua, Johanna Tukiainen. 

Ensinnäkin menemme siis tuohon anteeksipyyntöön. Ensinnäkin olemme pahoillamme, että joukossamme liikkuu harmaita varpusia, joita ei betoniseinästä erota. Ensinnäkin yksi näiden varpusten kantaäideistä on Siwan kassa. Hänhän on ensinnäkin harmaa, ruma, polkkatukkainen ja tekee töitä. Toinen esimerkki on tuulipukunainen, joka ei ensinnäkään ymmärrä glamourista mitään, ei ylimeikkaa itseään käydessään ensinnäkin vaikka  tapaamassa tuota Siwan kassaa, lapsia hoitaessaan tai töihin mennessään. Kolmantena esimerkkinä voitaisiin mainita Siwan kassan siskot, jotka ensinnäkin toimivat usein käräjätuomareina ja/tai virkamiesnaisina ja tähtäävät ensinnäkin vain siihen, että järjestävät ajojahteja sinun suuntaasi, tuomitsevat ensinnäkin sinut pullolla lyömisestä vankeuteen, antavat päiväsakkoja pahoinpitelystä, tekevät rikosilmoituksia törkeästä rattijuoppoudesta, koska ensinnäkin sinä istuit siinä ratin takana ja puhalsit ne lukemat, vaikka sinua vain uhattiin ensinnäkin puukolla romanien toimesta.  Ja vievät vielä rakkaat koirasi, joita ensinnäkin hoidat aina silloin kun sinulle sattuu sopimaan vaikka heillä on oikein takapiha, jossa olette rakkaan, missimittoihin laihtuneen, mutta silti edelleen vielä hieman hitaan siskosi kanssa, kouluttaneet heitä ja käyneet kakilla.  

Myös miespuolisesta kansanosasta löytyy anteeksipyydeltävää. Ensinnäkin me, Suomen kansa, olemme pahoillamme siitä, että sinä, Johanna Tukiainen, et ole löytänyt joukostamme riittävän tasokasta miljonääri-yritysjohtajaa, joihin sinä, Johanna Tukiainen, olet tottunut lukuisilla ulkomaanmatkoillasi. Täällä kotisuomessa olet joutunut tyytymään vain ensinnäkin hampaattomiin lappalaisiin, kukkakauppiaisiin, taksikuskeihin ja tribaalitatskaturvamiehiin. Olemme ensinnäkin pahoillamme siitä, ettemme ole kyenneet siittämään sinulle unelmiesi miestä, joka olisi vapaa, jolla olisi luottotiedot kunnossa ja muutenkin pinkka kondiksessa, oma menestyvä yritys, oma asunto, joka olisi valmis elättämään sinut, ostamaan sinulle kaikkea aivan ihanaa Hello Kitty ja muuta rihkamaa, viemään sinua unelmalomille paratiisisaarille,  juomaan skumppaa, siideriä, viinejä ja Ruskaa aamusta iltaan, kuljettamaan sinua keikoillesi, joissa voit ensinnäkin hiplata itseäsi, esittää sylitanssia vastahakoisille katsojille tai mukaan roudaamillesi tanssitytöille, puolustamaan sinua julkisuudessa, sietämään itsekeskeistä narsistiluonnettasi ja eltaantuneen kermavaahdon tuoksua jne. jne. Olemme tästä vajaavuudestamme, siis koko Suomen Kansa, syvästi pahoillamme. Taidamme tunnontuskissamme loppujen lopuksi ensinnäkin pippuri suihkuttaa itsemme hengiltä, vaikka kovasti olemmekin rekisteröityneet sinuun, aivan kuten huostaan otetut perheenjäsenesi. 

Ja lopuksi, me, Suomen kansa, haluamme ensinnäkin pyytää anteeksi ettemme ole ymmärtäneet suurta taidettasi, jota olet ensinnäkin tehnyt jo 12 vuotta.  Eroottiset esiintymisesi eteläisen Suomen keskiolut-, pizza- ja kebabravintoloiden nurkkauksissa ovat ylittäneet täydellisesti ensinnäkin meidän paskojen, siis koko Suomen kansan, käsityskyvyn. Olemme ensinnäkin todella pahoillamme siitä, ettemme näe kansainvälistä glamourtähteyttä esityksessäsi, joissa huojut lavalla alkoholin ja muiden huumaavien aineiden vaikutuksen alaisena, läpsit itseäsi pyllylle, heiluttelet punaista voimistelunauhaa, nuolet itseäsi ja/tai tanssityttöäsi, joka koettaa lähinnä paeta koko tilanteesta mahdollisimman nopeasti. Lisäksi haluamme pyytää anteeksi vajaavaisuuttamme siinä, että kun ensinnäkin saat hallitsemattomia raivokohtauksia kaikkia juuri sillä hetkellä lähelläsi olevia kohtaan, revit ihmisiltä kameroita kädestä, uhkailet heitä internetissä, revit ja raastat livenä. Emme ole, siis koko Suomen kansa, vain ymmärtäneet kaiken tuon liittyvän suuren maailman glamourelämään, jota harrastavat kaikki suositut julkisuuden henkilöt kuten esimerkiksi ensinnäkin Britney Spears, joka sentään ajoi mm. päänsä kaljuksi. Kyllä tämän, jos minkä, olisi pitänyt ensinnäkin herättää meidän harmaiden, työssäkäyvien ja kateellisten ihmisten omatunto ja johtaa ensinnäkin siihen, että rynnistäisimme joukolla hankkimaan levysi sekä kovakantisen kirjasi, josta voimme lukea ihanista matkoistasi ja ihanista luxushotelleista, joissa olet yöpynyt. Mutta ei….. me, Suomen kansa, me vaan ensinnäkin pilkkaamme sinua vaikkapa keikoista, joista ilmoittelet keikakalenterissasi, mutta joista itse ostajataholla ei ole mitään tietoa sekä suunnitelluista matkoistasi etelään/Miamiin/ihan-minne-tahansa, jotka vaan siirtyvät ja siirtyvät. Olemme tästä, siis koko Suomen kansa, ensinnäkin todella pahoillamme.

Kuten kaikesta edellä olevasta, Johanna Tukiainen, huomaat, me kadumme syvästi kaikkea sitä pahaa, mitä olemme tiellesi tuoneet. Kadumme ja anelemme anteeksipyyntöä ensinnäkin siksi, että sinä, Johanna Tukiainen, määräät jo täällä maan päällä kummalle puolelle kukin ihminen kuoltuaan joutuu, olethan maininnut mm. että ensinnäkin Artolla, Mia Oksasella, Henna Kalinaisella eikä myöskään varmaa Elli Valtosella, ole mitään asiaa taivaan iloihin. Sinnehän sinä ja upeaksi opiskelijaksi japanilaisessa asussaan, uuden penaalin ja hajukumien avulla muuttunut rakas siskosi, sujahdatte aivan heittämällä koska olette aina silloin tällöin, selvimpinä hetkinänne, muistaneet kirjoittaa Facebookiin ylistäviä lausuntoa Herrasta.  

Toivomme lopuksi, siis koko Suomen kansa, että hyväksyt nöyrän anteeksipyyntömme niistä kaikista asioista, jotka sinä koet ensinnäkin vääriksi. Koitamme parantaa tapamme!!!!!!!!!!!!

5 kommenttia:

  1. Minä taas haluan ensinnäkin pahoitella, että vieläkään ei ole tullut se Maanantai jolloin verkkokauppa aukeaa. Ensinnäkin haluaisin ostaa kaikki CD/DVD-levysi lukuunottamatta uiveloita, kiiltävälle paperille painetun kalenterin miltä tahansa vuodelta sekä itse kirjoittamasi puoliksi valmiin kovakantisen elämänkertakirjan. Kirjailijamatrikkelikin on jo vuosia sitten varannut sinulle paikan.

    VastaaPoista
  2. Ensinnäkin tukehdun kohta nauruun!!!! Ja ensinnäkin toisekseen LISÄÄ TÄTÄ!!!!! Ja ensinnäkin vielä kolmanneksi ISO (Tuksun kokoinen) KIITOS tästä kirjoituksesta!!!!!

    VastaaPoista
  3. Minä taas ensinnäkin kiitän tästä naurattavasta jutusta ja sen jälkeen ensinnäkin pahoittelen, etten ole koskaan nähnyt ainuttakaan Tunkin klämöörishouta. Anteeksi. Pelkät kuvat shöystäsi ovat jo ensinnäkin saanet minut voimaan pahoin, joten ensinnäkin, kun en ole masokisti, en halua piinata itseäni näkemällä sinua livenä.
    Ihmettelen suuresti elämäntapaasi, mutta olenkin ensinnäkin vain pieni, hoikka ja harmaa työssäkäyvä tuulipukutyttönen, ei minulta voikkaan vaatia sitä suurta rekisteröitymistä sinun suunnattomaan Älykkyysosamäärääsi.

    VastaaPoista
  4. Glamour esinahattomuus jäi pois vaatimuksista unelmien prinssistä.

    VastaaPoista
  5. Loistavaa tekstiä!!! Paras blogi ikinä! :D

    VastaaPoista