keskiviikko 7. elokuuta 2013

Kaunis ja fiksu

Ihan pakko ottaa tähän alkuun vuoden takainen videopätkä Sevenin sivuilta, vaikka paljon on tapahtunut IRL. Ja jos joku juntti ei tajua tuota IRL:ää, voimme kertoa että glamourelämässä se on ihan normaali ilmaisu. IRL tarkoittaa siis In Real Life, joka tietty tukiaissiskosten elämässä on ihan jotain muuta kuin se  mitä tapahtuu oikeasti. Siskosten tapauksessa tarkoittaa enemmänkin sitä, mitä tapahtuu heidän toiveissaan/korvien välissä. Jolla ei siis ole mitään tekemistä todellisten tapahtumien kanssa. Tästä muutama esimerkki  vuoden takaisessa videopläjäyksessä:

"Naisen pitää olla sekä kaunis että fiksu, niinkuin minä, Julia varsinkin, me ansaitaan miehet, jotka on vittu... älykkkäitä. Me ei haluta muita, we don't wanna loosers, you know"

Niin, tuosta hetkestä on nyt kulunut jotakuinkin tasan vuosi, ja mikähän mahtaa olla tilanne noiden älykkäiden miesten suhteen? Julialla on joku hanipöö, jonka kanssa se on munkkeillut Varkaudessa, ja Johannan älykkömiesmetsätys pysähtyi yhteen porvaalaiseen taksikuskiin, joka lemppasi neitosen liiallisen alkoholin ja muiden huumaavien aineiden käytön ansiosta.   

"Ollaan Oslossa, joka on rikkaim.... kalleimpia kaupunkeja Euroopassa. Löytyy täältä Lontoota, löytyy täältä vaikka mitä....mä oon pikkasen niinku sillai, mä oon hha, heeh, meillä oli erittäin hyvä illallinen"

Että näin.... sitä ollaan Oslossa, joka on rikkaimpia kaupunkeja Euroopassa ja josta löytyy Lontoota ja vaikka mitä, mutta kun Johanna on vähän hhaa ja hhee, kiva että illallinen oli ok.

Sitten päästäänkin itse asiaan;

"Niin niin, mulla on tälläinen Tuksu haluaa naimisiin ja Tuksu haluaa lapsia sarja. Mä keksin tän ihan itse, koska Suomessa on ihan juntteja. Mä teen tän ite, itselleni. Niin tota, tilanne se, että.... nyt ajatellaan positiivisia puolia, okei, tää mies rakastaa mun ulkonäköö, mun huumorintajuu plus sitä, että mä matkustan paljon. Plus aika paljon muutakin (heh), iso rinta plus pyöreää peppua (......) Mutta että, näitä ehdokkaita on viisikymmentä tällä hetkellä, joista mä karsin kaksikymmentä ja kahestakymmenestä mä karsin kymmenen. Ett niinkuin Viidakon Tähtösen (heh), unohtakaa koko juttu. Koska mä voin sanoa, että maailma on täynnä kauniit naisii, mut mikä se tarkoitus on lisää, ja sell miehen kaa joka on alfauros."

Tuksulla oli vuosi sitten projektina siis polkaista käyntiin Tuksulle Morsian -ohjelma, ja Viidakon Tähtösien pitäisi jostain kumman syystä unohtaa koko (siis mikä?) juttu. Eka kaveri, jonka Tuhnu oli saanut sänkyyn, tykkäs isoista rinnoista ja pyöreästä pepusta, mutta rajansa kaikella. Kun tissit kasvoivat ja peppu eiku pyöristynyt, niin herra nro yksi ei enää soitellutkaan eikä antanut edes ohjeita siitä, kuinka Johanna selviäisi vaikkapa nyt oikeusistuntojen jonosta, joihin tuleva morsian oli ajautunut.

Televisiosarja viidestäkymmenestä ehdokkaasta on varmasti karsittu ensin kaksikymmentä, mutta veikkaamme, että seuraava karsinta oli vahingossa myös kaksikymmentä kymmenen sijaan, sillä ehdokkaita ei enää tämän ykkösehdokkaan, jonka nimi muuten alkoi U:lla, ole enää ilmaantunut.

Edelläoleva on kirjoitettu ihan vain siksi, että on hyvä tietää ja tuntea historia, ennekuin alkaa jonkun nykypäivän menoa arvostelemaan. Ja juuri näin ajattelimme seuraavaksi tehdä.

Kuten edellisessä kirjoituksessamme totesimme, Tukiaisten klaanin kohdalla ei koskaan voi sanoa, että alemmaksi ei voi enää vajota. Aina löytyy joku juttu, joka yllättää ja taas tuntuu, että nyt on pohja saavutettu. Vaan ei.....

Tässähän on nyt viime aikoina käyty ensin keikalla Tesomassa, joka tietysti oli menestys. Kaikkien muiden paitsi paikalla olleen, sisäänpääsystä maksaneen yleisön tai ravintoloitsijan mielestä. Mutta hyvä kun joku on tyytyväinen.

Sen jälkeen ex-keikkamyyjä sai postia. Kuoreen oli rakkaudella aseteltu kuollut rotta ja kuollut lintu. Ei todellakaan tarvitse olla "se älykäs mies", jonka Johanna, ja varsinkin Julia, ansaitsevat, ymmärtääkseen ensinnäkin sen, kenet tämä keikkamyyjä nimeää ykkösepäillyksi ja ketä poliisi ihan ensimmäisenä ajattelee kuulevansa.  

Mutta Johannalla olikin vielä yksi ylläri jossain F.U.C.K  VIP-paidan poimuissa. Hän päätti mennä piiloon! Piilo on niin hyvä, ettei edes uusi paras kaveri, Jarna/Kristiina/Isabella sitä tiedä. Ihan pakko antaa tunnustusta! Ovela veto, jota kukaan muu tuskin olisi tullut edes ajatelleeksi.

No, nyt Johanna on poliisin kirjoissa statuksella "kiinniotettava tavattaessa". Se tarkoittaa siis sitä, että poliiseille on jaettu tuntomerkit, kenties jopa kuva, ja kerrottu, että jos tämmöinen daami lylleertää jossain vastaan, niin kiinni saa ottaa. Se EI tarkoita siis sitä, kuten nykyinen keikkamyyjä Jarna/Kristiina/Isabella tuntuu ajattelevan, että koko Helsingin poliisilaitos etsisi Johannaa, kuuntelisi ja paikantaisi hänen kännykkän sijaintia. "PISTÄ NYT SE PUHELIN KIINNI, ettei kytätä huomaa" -kehoitukset ovat siis aivan turhia. Tuo kytätä oli mutten ihan ihan suora lainaus Jarnan/Kristiinan/Isabellan tekstistä, poikkeuksellisesti se siis ollut meidän oma typo.

Tulevaisuudesta ei kukaan uskalla sanoa mitään. Tuksu seisoo siellä verhojen takana piilossa, paikassa josta Jarnalla/Kristiinalla/Isabellalla ei ole mitään tietoa. Perjantaina olisi kuitenkin vääntäydyttävä ainakin yhteen oikeudenistuntoon Vantaalle, tai jos sinne jättää menemättä, saattaa tuo "kiinniotettava tavattaessa" -status himppasen muutua. Perjantain ensimmäinen oikeudenkäynti voidaan läpikäydä ilman syytettyäkin, joten tuskinpa suuri tähti klo 10:ksi jaksaa herätä.

Tämä kaiken sotkee kuitenkin, taas kerran, parasrakas sisko, joka pätkähtää tänään Jollakseen Bonzon ja ihanan haniböön kanssa. Julia tulee saamaan vähintäänkin hyperventilaatiokohtauksen, jos idolinsa ei olekkaan häntä vastassa Ruska -pullo ojossa Jollaksen residenssissä. Julia tuskin keksii tarkistaa omituisesti pullottavia verhoja, joiden takana, aiva hipi-hiljaa, glamourtähti piileskelee poliiseja.....

No joo.... ja loppuun ihan oikeaa asiaa; tämä käynnissä oleva rottagate on ehkäpä iljettivintä mitä tiedämme, heti lasten hyväksikäytön jälkeen. Oli ne kuolleet eläimet postittanut ex-keikkamyyjälle tai toimittanut naapureiden postilaatikkoon ihan kuka tahansa, tämä henkilö pitäisi ns. liputtaa radalta mahdollisimman nopeasti. Jos se on ollut meidän kaikkien oma Johanna, niin sitäkin suuremmalla syyllä. Aivan samoin jos postipetenä on toiminut uusi keikkamyyjä Jarna/Kristiina/Isabella.  Kukaan terve ihminen, olit sitten kuinka vittuuntunut tahansa, ei tee tuollaista. Terveisiä vaan sille, joka on posteista vastuussa, jos tätä blogia luet...... Pikkaisen varovaisesti menemme omalle postilaatikollemme tästä eteenpäin.





 



2 kommenttia:

  1. Hei tutkimusjournalistiNI. Minä vaan semmottiista aattelin kysästä, jotta onko teillä joku nk. (huom Tuija Järvismi) doksi tästä Tunkki otetaan kiinni tavattaessa asiastaNI? En nyt tarkoita, että pitäs saada linkki jonkun konstaapelin meikkipussiin. Ihan vaan riittää jos joku uutistoimistostanne salaperäisesti nyökkää. Juu nou, "kyl se otetaan kiinni". Ei tartte erikseen selventää miten tiedätte jos lähde on joku muu kuin nimimerkki FC:ssä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos ja kiitos jälleen!!!!

    VastaaPoista