keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Suuri Johtaja



No eihän se sitten mennytkään niin, että kommentoisimme vain suuria Jollashovin tapahtumia. Sen verran säpinää on taasen ollut, että pakkohan se oli tarttua näppiksiin ja alkaa paukuttaa.

Lähdetään liikkeelle taas, niin kuin tavaksi näyttää muodostuvan, eroottis-kristillisen tanssi-shown managerista Jarna Lahdenvuosta (Leskelä). Niin kuin aikaisemmin jo kirjoitimme, Jarnalla on sangen värikäs menneisyys. Hän oli koulussa se tyyppi, joka yritti olla kaikkien kaveri kertomalla keksittyjä juttuja niistä, jotka eivät juuri silloin sattuneet olemaan paikalla. Eli Jarna oli jo nuorena suomeksi sanottuna paskanpuhuja. Tämä ”haluuksä-kuulla-mitä-toikin-on-tehnyt”  johtikin lopulta siihen, että hänellä ei ollut kauheasti kavereita, hänet dumpattiin porukasta lähes poikkeuksetta jne. Jarna oli siis koulussa yksinäinen, joku kuvaili häntä jopa koulukiusatuksi.  
 
Myöhemmin Jarna kuittasi kipeät koulumuistot miehillä. Jotta emme syyllistyisi kunnianloukkaukseen, sanotaanko nyt vaikka nätisti, että Jarna tykkäsi nukkua miesten kanssa. Ja kun oikein kovasti nukkuu. siinä saattaa käydä vahinko. Ihan niin kuin Jarnalle kävi. Kaksi kertaa. Ja nyt Jarna siis riitelee siitä, että onko hän mahdollisesti rikollisliigan johtajana oikea henkilö huolehtimaan lapsistaan mm. haukkumalla veljensä vaimoa Facebookissa. Jarnan ehti kertomaan siellä, ennen kuin tili suljettiin, mm. kuinka tällä veljen vaimolla on ollut avioliiton ulkopuolisia suhteita, kuinka hän on huora, varas ja hyväksikäyttäjä, kuinka veli oikeasti inhoaa häntä ja on mahdollisesti pedofiili (siis oma veli!) kun otti noinkin nuoren tytön, kuinka veljelläkin on irtosuhteita ja niin pois päin. Eli ihan perustilitystä siis. Jotenkin tuosta kaikesta kuitenkin tuli mieleen erään Jollaksessa asuvan maailmantähden kännitilitykset…..

Jarna voittaa kuitenkin yhdessä asiassa jopa Johannan. Yhdessä lauseessa ei ole koskaan ollut niin paljon kirjoitus- ja ajatusvirheitä kuin Jarnan aivopieruissa. Hyvänä esimerkkinä toimii seuraava, tosin hieman aikaisemmin kirjoitettu FB –päivitys. Näppäimistöä käytteli siis Jarna.

Nyt löyti puhelin ja suurin osa Johanna Mia Mari Tukiainen antifanit,
sanoivat näin että Johsnna ois se varastaja, mutta oli taksissa
” (lähde: Jarnan Facebook 16.07).

Että näin….. Tuossa edellä olevassa ei ihan oikeasti ole yhtään mitään tolkkua, kieliopista nyt puhumattakaan. Eikä tämä ole ainoa päivitys laatuaan, vaan kaikki managerin päivitykset tuntuvat olevan  samaa tasoa. 

Jos tuota Jarnan päivitystä nyt jotenkin koettaisi suomentaa, niin tod.näk, siinä olisi ollut tarkoitus sanoa, että puhelin oli ollut hukassa, mutta onneksi se oli löytiniyt. Samassa yhteydessä Jarna oli löytinyt Johanna Mia Marian antifanit, jotka olivat löytimisen jälkeen sanoneet, että joku Johsnna olisi varastaja. Mutta tämä Johsnna oli taksissa.  
Valitettavasti Jarnan FB –sivut on suljettu, joten näitä käsittämättömiä lauseita ei nyt tähän hätään enempää löydy. Lupaamme palata asiaan.

Mutta sitten Johannaan. Johanna on viime yönä ollut taasen sangen kipsakalla päällä, ja edellä mainitun Jarnan kanssa pistänyt eri ihmisten elämät raiteilleen. Tällä kertaa, kuten aika usein aiemminkin, pääaiheena oli ”paljastuskirja”, josta Johanna ei tunnut pääsevän irti. Aivan kuten ei pääse irti Artostakaan. 

No, hyökkäys oli siis kohdistettu tällä kertaa entistä keikkamyyjää, Mia Oksasta, kohtaan. Mialla ei todellakaan tule olemaan helppoa tulevaisuudessa, sillä Jollaksen Mustanaamion kosto on lyhyt, painava, ylimeikattu ja aika usein melkoisessa kännissä. Oksanen ja muutama muu joutuu kuulemma kuseen, ja sieltä liemestä vielä makselemaan vahingonkorvauksia niin Johannalle, Julialla, ishhhhkälle kuin muillekin, jotka nyt juuri eivät tule mieleen, aluksi ainakin 50.000, ehkä 100.000 ja eilen jo 200.000 euroa. Lisäksi joku saa ehdotonta vankeutta. Johanna avaa myös sanaisen arkkunsa paljastaen Oksasen ja hänen ex-miehensä petokset, kirveen kanssa heilumiset ja niin edespäin. Tätä ennen Johanna kertoo oman ex-miehensä, Arto Länsmanin, tekemistä petoksista ja muista rikoksista  Kiirettä siis pitää, varsinkin kun tekeillä on oma elämänkerta ja syksyllä ilmestyvä levy. Jossain välissä pitäisi ehtiä vielä Miamiinkin. Ja keikatkin painavat päälle.

Mutta loppuun on säästetty se varsinainen uutinen. Mielestämme tämä on jo iltapäivälehtien lööppikamaa!

Myös Seiskan johtaja ryhtyy toimenpiteisiin sun kanssa! Ja Aller on "pikkuisen suurempi" yritys kuin joku ilmaisjakelulehti Metropoli!! Sanonpa vaan, että sitä on oikeastaan mahdotonta voittaa. Ja Seiskan pomo sattuu tykkäämään minusta hyvin paljon, joten nyt olet kusessa jos joku!”

Luulisi Mian olevan nyt aika hiljaa ja vapisevan kolossaan. Itse Suuri Johtaja Seiskasta on ryhtymässä toimenpiteisiin, koska hän tykkää Johannasta hyvin paljon. Ilmaan jää leijumaan ihan vain muutama kysymys; niinkuin vaikkapa se, että miksi ihmeessä Aller ryhtyisi yhtään mihinkään toimenpiteisiin kun eivät ole milläänlailla osallisia koko sopassa, miksi Alleria olisi mahdotonta voittaa, tykkääkö Pauli Aalto-Setälä oikeasti Johannasta, ovatko he olleet ”sillai” jne. jne. Niin paljon kysymyksiä, niin vähän vastauksia…….

No, kysytään asiaa itse Suurelta Johtajalta. Hän ei ole tietoinen koko asiasta, ja kertoo, että tässä nyt on pikkaisen muutakin tekemistä kuin huolehtia Johannan kunniasta kun yt –neuvottelut ovat alkamassa. Ja kysyy, miksi ihmeessä me (Aller) alkaisimme ajaa jotain Tukiaisen casea yhtään missään? Toki jutun voimme tehdä sikäli mikäli juttu etenee, mutta emme ole mitenkään osallisia mihinkään oikeudenkäyntiin. Johanna on meille vain yksi julkkis, jota seuraamme ja joka kirjoittaa meille. Hänellä ei ole minkäänlaisia muita siteitä Alleriin tai Seiskaan. Kysymykseen siitä, että ovatko he olleet Johannan kanssa ”sillai”, saimme luurin korvalle. Ja sitä ennen melkoisen räkäisen naurun.   

Tässä siis tämänkertainen pläjäys. Kaikki vahingonkorvaus- ja kunnianloukkaussyytteet voitte jättää alla olevaan kommenttiosioon. Ja muistakaapa käväistä myös oppi-isämme, suuresti kunnioittamamme ja kadehtimamme kirjoittajan, Joe Paskon, sivuilla. Ne löytyvät osoitteesta http://joepasko.blogspot.fi/.

2 kommenttia:

  1. Onko Aalto-Setälä nauranut kysymykselle, ovatko he olleet Tuksun kanssa sillai ? Tuksun kosto tulee, kunhan YT-neuvottelut ovat ohi.

    VastaaPoista
  2. Tulevien vuosikymmenien tietokilpailuihin knoppikysymys: "Miksi Aalto-Setälä nauroi?"

    VastaaPoista