torstai 11. heinäkuuta 2013

TIEDOTUS

Runsaan palautteen johdosta blogin ulko näkö ja lay out tulee muuttumaan. Aloitamme muutos työt huomenna perjantaina, heti kun olemme saaneet tukholmalaiselta media konsultilta, lukko-Urbanilta ja muutamalta muulta miljönääri yritys johtajalta tarkemmat ohjeet.

Haluamme kuitenkin jo tässä vaiheessa muistuttaa, että Arto on paska, vaikkei liitykkään tähän projektiin millään lailla. Joudumme tähän lay out muutokseen lähinnä sen takia, että Hymy on pilannut koko (elämämme) blogimme ja siksi, että Kanerva joutui eroamaan.  Lisäksi pujo partaiset paparazzit päivystävät ikkunamme takana aina silloin, kun eivät etsi dopermannin puskaan heittämää 2.500 eurton arvoista järjestelmä kameraa. 

Ai niin, sen lisäksi että Arto on paska, myös Henna Kalinainen ja muutama huojuva homo ovat lukeneet blogiamme ihan vain meidän kuuluisuutemme takia, josta olemme joutuneet kärsimään aivan liikaa. Millekkään blogille ei ole oikein joutua kärsimään niin paljoa. Naapuri blogistamme on patterit loppu, ja niitä joudutaan latamaan ainakin viikko Meilahden luxus osaston sviitissä, jossa palvelu on uskomatonta ja sairaalaa ympäröivään muoviin on tehty kurkistus aukko, jotta sieltä on meri näkö ala.

Kaikki blogimme lukijat ja kommentoijat tulevat joutumaan raskaiden kunnian loukkaus syytteiden piiriin, koska Arto on paska. Isämme on myös sitä mieltä, että kunnian loukkaus syytteet tulevat olemaan ainakin 100.000 tai enemmän, sillä Henna Kalinainen ja Arto ovat kumpikin ihan paskoja. Ja kaikki uskovaiset ovat kaksi naamaisia, ja lyövät Raamatulla päähän, mitä emme voi hyväksyä missään nimessä. Mutta Arto on varmasti myös tämän takana.

Lopuksi haluamme pisteyttää kaikki nais suhteemme.

Jaana Pelkonen ei saa pisteitä, koska emme ole olleet sängyssä emmekä koskaan edes tavanneet Jaanaa.

Yks Siiri meidän kulma kapakasta saa 5, kun Siirillä ei ole hampaita.

Kerttu Kotakorpi (Ylen meteorologi) ja Pia Pasanen (Ylen uutisankkuri) saavat yhdessä 10, koska heitä voimme kuolata joka ilta television ääressä.

Ihan-Kuka-Tahansa-Joka-On-Päässyt-Ametikan-Playboyhin saa kympin, sillä ihan kuka tahansa ei pääse Amerikan Playboyhin.

Ai niin, sen lisäksi, että Arto on paska, hän on myös naisten hakkaaja ja kavaltaja, joka on juuri saanut mieli kuvitus rangaistuksen, eli 4 vuotta ehdotonta, joka on ihan oikein sille lappalaiselle. Hetken kun vielä mieli kuvittelemme, saattaa tuomio nousta jopa elin kautiseen!

Ja yhdys sana on yhdys sana, koska se on yhdys sana!

2 kommenttia:

  1. myös kommentointi on nyt vapaata

    VastaaPoista
  2. Ihana kun ei ole enää valkoista tekstiä mustalla pohjalla. Silmiini sattui sen lukeminen, koska olen pilannut näköni lukioaikana lukemalla koulukirjoja niin paljon.

    VastaaPoista