maanantai 22. heinäkuuta 2013

Nyt pitäisi saada keikkaa - ja nopeasti!

Nyt on hieman huono aika kirjoittaa. Tänään maanantaina 22.07.2013 koko itäisen Helsingin pysäyttää maankuulu seurapiiritapahtuma Jollaksen Rapujuhlat, johon on kutsuttu kaikki Suomen glamourelämään kuuluvat ihmiset. Juhlien ennakkokysyntä on ollut jopa niin kovaa, että Helsingin poliisi- ja pelastuslaitos on peruuttanut lomat ja jo nyt lomalla olevia työtekijöitä on kutsuttu takaisin töihin. Jollaksen ja Laajasalon ympärille on alettu rakentamaan mellakka-aitoja.  MediHeli on päivystysvalmiudessa ja Santahaminan  varuskunnassa lomat on peruutettu.

No vitsi vitsi..... Seiska on luvannut järkätä Johanna Tukaiselle jokavuotiset rapujuhlat, tuoda ravut, "pikkaisen" alkoholia ja tehdä jutun aiheesta. Johannan harteille jäi siis vain kämpän siivous ja vieraiden kutsuminen. Valitettavasti Johanna ei osaa siivota, ja masennuskin painaa, joten paikalle tilattiin yksi vanha tuttu, joka siivosi mökin.

Yhtään paremmin ei mennyt vieraiden kutsuminenkaan, siltoja on polteltu sen verran entisiin kavereihin ja ystäviin, että julkisuudessa mainittu 40 hengen vierasjoukko on enemmän kuin utopiaa. Saamiemme tietojen mukaan tällä hetkellä varmoja bailaajia olisi seitsemän henkeä Seiskan toimittajan, valokuvaajan, Johanna, Tauskin ja MC Womanin lisäksi. Mutta jos ne kuvat Seiskaan kuvataan oikeasta kulmasta, niin ihan varmasti saadaan vaikutelma aivan hillittömistä bileistä!

Toisaalta, onneksi Jossun kavereista suurin osa omistaa jonkinlaisen itsesuojeluvaiston, kuka siis ehdoin tahdoin haluaisi lähteä Jollakseen turpaansa saamaan. Tai keräämään mainintoja Johannan FB -sivuille. Se nyt on jo tässä vaiheessa selvää, että vieraiden joukosta tulee löytymään joku, joka on a) niin kateellinen Johannalle tai b) haluaa vain julkisuuteen Johannan siivellä, että varastaa kalliita, ulkomailta ostettuja asuja/puhelimen/viinaa/pillereitä/ihan-mitä-tahansa. Näistä saamme sitten lukea Seiskasta/blogista/FB:stä. Odottakaapa vain.....

The Johanna Tukiainen Show:n keikkakalenterikin on päivittynyt. Keikka tuppaa pukkaavan, sillä "kaikki myymäni keikat ovat aina lopppuunmyytyjä ja monet ravintolat ovat saavuttaneet myyntiennätyksensä keikoillamme." Loppuvuodeksi onkin myyty jo kaksi keikkaa, syyskuussa pitäisi tilata taksi ja vääntäytyä Mellunmäkeen. Tämän keikan jälkeen onkin pikkaisen hiljaisempaa, mutta taas heti joulukuussa olisi keikka Suomen huvielämän ja jet-set -piirien keskustassa, Jakomäessä. Kaksi keikkaa puoleen vuoteen, on se vaan raskasta tuo keikkaelämä.....

Yksi syy keikkojen vähyyteen saatta tosin olla Johannan omakätisesti kirjoittama vastaus keikkatarjouspyyntöön.   "Vaihdoin suunnitelmiani, ajattelin lähteä Jenkkeihin vasta myöhemmin syksymmällä kun Suomessa on ankeaa ja pimeää. Jonkun etelänloman vietän heinäkuun lopulla jolloin minulla on syntymäpäivät." No, nyt eletään heinäkuun loppua, joten jonnekin etelään on siis tie käymässä. Buukkaa siinä sitten keikkaa, myyntiennätyksistä ja loppuunmyydyistä saleista huolimatta, kun taitelija itsekkään ei tunnu tietävän milloin matkustaa ja minne. Jenkkeihin tosi ollaan menossa myöhemmin syksyllä, vaikka päällä on jo nyt 60 pv ehdotonta. 

Ja nyt pikku salaisuus, jos lupaatte, ettette kerro kenellekään. Kirjoitetaan tämä juttu pienellä, ettei kaikki kuule.... Tuorein jäsenemme on niin kiinnostunut kohteestamme, että aikoo ihan vakavissaan ryhtyä Johannan keikkamyyjäksi! Ja jos hän oikeasti lähettää hakemuksensa, alkaa myymään "kiertueita", niin hauskaa tulee olemaan. Tämä kyseinen tyyppi on ollut aikaisemmassa elämässään ihan oikea keikkamyyjä, joten hän tod.näk. saa jopa muutaman keikan myydyksi ja tietää, kuinka rahastaa provikat. Jos kaveri oikeasti "pääsee" tai "joutuu" tuohon hommaan, tulemme raportoimaan tapahtumista. Ja jälleen kerran, kaikki jotka siellä heristelevät sormeaan moraalittomuudesta etc., heille tieodoksi; kerromme vain tapahtuneista keikoista/tapahtumista, ja tämä tyyppi ihan oikeasti myy keikkaa. Jos kauppa ei käy, ei tule raporttiakaan- Joten The Suuri hyötyy keikkojen muodossa, ja me saamme materiaalia. Win-Win -tilanne kaikille! Eikö?




3 kommenttia:

  1. Mielenkiinnolla odotamme jatkoa keikkamyyntitilanteeseen!

    VastaaPoista
  2. Wuhuuuu!!! Äksöniä!!! :D Hauskaa tekstiä muuten. Olen koukussa blogiisi. :)

    VastaaPoista
  3. Lisää näitä!!! :D

    VastaaPoista