lauantai 4. toukokuuta 2013

Miehistä ja veloista



Ja sitten piiiitkästä aikaa uutta tutkittua tietoa. Tauko johtuu siitä, että kohteemme on viettänyt hetkisen aikaa poissa Suomesta kansainväistä uraa rakentamassa.  Tällä kertaa tämän kv. uran takana on ”kuuluisa ruotsalainen ammattilaulaja Emmy Rich”, joka on tehnyt  kaksi biisiä, jotka  ”molemmat ovat todella koskettavia ja upeita” (lähde Facebook). Ensiesitys näille lauluille tapahtuu kuulemma 08.05.2013 Hovirinnan rantaravintolan juhlissa, jossa esiintyy  ”suuria tähtiä kuten Tauski Peltonen, Ressu Redford ja Neon2, Basic Element ja Scandinavian Hunks. (lähde: Glamour Dolls Diary). 

Yksi näistä nimetyistä ”suurista tähdistä” kunnostautui juuri omalla keikallaan lentämällä sieltä ulos. (lähde: Seiska Live) Siis omalta keikalta? Tämä, jos mikä, on saavutus! Tietojemme mukaan ei edes Freud, Marx, Engels & Jung –yhtyettä ole koskaan poistettu omalta keikaltaan vaikka yhtye on kuuluisa siitä, että esiintyivät TODELLAkin joidenkin aineiden vaikutuksen alaisena. Ja aina.  Mutta Tauski, joka on Tukiaisen mukaan todella osaava ja karismaattinen esiintyjä ja vielä on luvannut tehdä biisejä Johannalle, on varmaan kärsinyt jostain näätien kostosta, joutunut joidenkin sellaisten ihmisten uhriksi, jota ovat kateellisia menestyjille. Aivan kuten Johanna.  

Ja sitten,  otsikossa mainittuihin aiheisiin. Eli siis Tukiaisen velkoihin ja miehiin, jotka ovat hänen elämäänsä vaikuttaneet. Aloitetaan miehistä. 

Miesten kohdalla Johannan maku on yksiselitteinen. Hän ei seurustele keidenkään muiden kuin kansainvälisten yritysjohtajien kanssa, jotka ovat  mieluusti vielä miljonäärejä. (lähde: ihan mikä tahansa Tukiaisen kirjoittama teksti). Poikkeuksia toki sallitaan, mukaan mahtuu Johannan eka poikaystävä, joka ei ollut miljonääri, ja viimeisin aviomies Arto, joka oli tietojemme mukaan ihan vain  ”lapin äijä” ilman sen suurempaa omaisuutta. Silti naimisiin Arton kanssa paukattiin että helähti, syystä tai toisesta. Viimeisin käänne Tukiaisen parisuhdetilanteessa oli kihlautuminen kampanjaansa Juha Immosen kanssa. Immonen ei ole miljonääri, hän on homo, jonka Johanna on luvannut parisuhteen aikana käännyttää heteroksi. Haluaisimme kuitenkin vakavasti painottaa sitä, että kihlautuminen Immosen ei todellakaan ollut mikään julkisuustemppu, vaan takana oli aitoja tunteita! (lähde: Johanna Tukaisen FB).  Aivan kuten muutaman kuukauden kestäneessä avioliittossa Arton kanssa. 

 Olemme tutustuneet hieman tarkemmin Johanna Tukiaisen taloudelliseen tilanteeseen, ja toivomme, että kihlautuminen Immosen kanssa olisi ihan oikeasti sittenkin ollut  vaan pelkkä julkisuustemppu. Johanna Tukiainenhan saa tulonsa nimenomaan, vain ja ainoastaan, julkisuudesta. ”Artistin” levyt tuskin kauheasti leipää pöytään tuovat, varsinkin kun biisien katsojamäärät You Tubessa liikkuvat sadoissa. Menestyvä artisti vaatii vähintäänkin kymmenien, jollei satojen tuhansien katsojien massaa. Näistä joku saattaa ostaa jopa levyn.  Ai niin, alussa mainitun ”kuuluisan ammattilaulajan” Emmy Richin syntsalla säestetyt omat biisit ovat keränneet  keskimäärin huikeat 100 – 600 katsojaa You Tubessa, joten ihan kauhean ”kuuluisasta” ammattilaulajasta ei ole siis kysymys. 

Tukiainen pyörittää Dolls Dancers –nimistä yhtiötä yksityisenä elinkeinoharjoittajana (siis toiminimellä), joka tarkoittaa sitä, että yhtiön velat ja tulot ovat myös Tukiaisen henkilökohtaisia velkoja ja tuloja. Haltuumme saamastamme ulosottorekisteristä selviää, että Dolls Dancers on jättänyt maksamatta laskujaan mm. Murtomiehet Oy:lle, Nova Trotters Oy:lle, Gothia Oy:lle sekä muutamalle perintäfirmalle hieman yli 5.000 euron arvosta. Lisäksi yhtiön ennakonpidätys- ja muut veroasiat ovat solmussa, Dolls Dancers yhtiö on verottajalle velkaa hieman yli 30.000 euroa.  Ja niin edelleen…… (lähde: julkiset velka- ja ulosottorekisterit).

Edellä mainittu ulosottorekisteri selittää myös sen, miksi Tukiainen laskuttaa keikkapalkkionsa käteisellä. Ja ilman kuittia, uskallamme epäillä. Mm. Tampereen keikka taannoin, joka päättyi Tukiaisen mukaan siihen, että jotkut näädät murtautuivat hänen hotellihuoneeseensa, todistaa tämän; ”onneksi oli laittanut keikkapalkkiomme yhteen monista meikkilaukuistani enkä lompakkoon” (lähde: Dolls Dancers blogi).  Uskoisimme, että mm. verottaja ja muut velkojat ovat sangen kiinnostuneita näistä ”meikkilaukkupalkkioista”. 

Palkkiot ja palkat ovat muutenkin mielenkiintoisia. Tukiaisen keikkapalkkiot liikkuvat 1.300 eurosta aina 1.500 euroon, lisäksi tulevat luonnollisesti ”matkakulut Helsingistä edestakaisin, sekä yhden yön hotellimajoitus, sekä ruuat”. (lähde: vastaus tarjouspyyntöön). Tukiainen Crewin raiderissa bäkkärille pyydetään lisäksi  valko-ja punaviiniä sekä kuoharia tai shampanjaa. Halvin setti pitää sisällään Johanna Tukiaisen lavalla yksin,  2x20min setit, 6 laulubiisiä, joista osa playbackinä ja osa livenä kuten "Apinamies" sekä 2 eroottista showtanssibiisiä. Kallein paketti sisältää edellä mainitun setin lisäksi pari tanssijaa/juontajaa Johannan lisäksi, 2x35 setit ja mm. yläosattoman osuuden, jossa Johanna esiintyy rinnat paljaana. Ja jos oikein hyvin käy, keikalla on mahdollisuus pongata myös alkoholisti-diabetespotilas, ”upeasti laihtunut, lähes missin mitoissa nykyään oleva siskoni Julia”. Tietysti sillä edellytyksellä, ettei Julia makaa juuri jossain sairaalassa unohdettuaan ottaa diabeteslääkkeet liiallisen jurrin takia.  Parhaimmillaan lopputulos on siis kahden kännisen, ylipainoisen keski-ikää hiljalleen lähestyvän naisen epätoivoista venkoilua lavalla. (lähde: keikan nähneet jäsenemme) Yleisö ”käy kuumana” (lähde Dolls Dancers blogi) lähinnä myötähäpeästä esiintyjiä kohtaan. Onneksi humala hävittää aina suurimmat estot ja/tai traumat. 

Mutta takaisin Tukiaisen miehiin. Kun kerran kaikki deittikaverit kerran ovat kansainvälisiä yritysjohtajia ja miljonäärejä, eikö yhdeltään heistä olisi herunut muutamaa kymppitonnia jolla Johanna hölmöilyt olisi saatu kuitattua? Luulisi jonkun, joka oli ”todella rakastunut naiseen, jolla on muotoja, isot tissit ja on blondi”, kuten Tukiainen kertoo poikaystäviensä häntä kehuneen, olisi miljoonistaan saman tien kuitannut tämän ”seksipommin” velat. Varsinkin kun ”ullkomailla tuollaiset naiset ovat juuri nyt kovasti suosittuja”. (lähde Johanna Tukiaisen FB). Mutta ei……. ei ole Urban tai Udi tms. eikä muut heltyneet. Johannalla –raukalla ei siis ole onnea ei mies- eikä raha-asioissa, ei vaikka hän omasta mielestään on Suomen seuratuin julkkis, jolla riittä tuttuja ympäri maailmaa……. 

Seuraava tutkimuksemme  on jo vireillä ja tähtää Tukiaisen ja suomalaisen oikeuslaitoksen pyhään liittoon. Sitä siis odotellessa hauskaa kevään jatkoa. Muistakaa käydä Tuksun keikolla! Nähdään siellä . 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti