keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Ufosieppaus Kaarinassa!

Julkisuudessa, lehdistössä ja keskustelupalstoilla on liikkunut kaikenlaisia ilkeämielisiä johtopäätelmiä Johanna ja Julia Tukiaisen esiintymisestä, tai pikemminkin ei-esiintymisestä Kaarinan suurilla Lahnapäivillä (sangen sattuva festari muuten Tukiaisille, toim.huom.). Lienee syytä korjata virheelliset tiedot ja paaluttaa tapahtumat niinkuin ne tosiasiassa tapahtuivat.

Tukiaisviikkohan kulki jotensakin seuraavasti:

Lauantai 04.05.
Aivan ihanat treffit Urbanin kanssa, joka on miljonääri ja menestyvä yritysjohtaja mutta myös sangen vaativa - kertoo jopa treffiseuralaiselleen mitkä vaatteet tämän pitää pukea ylleen kun mennään syömään ostereita ja simpukoita aivan ihanaan, lounge -tyyppiseen ravintolaan Östermalmille. Myöhemmin illalla ei ollut seksistäkään puutetta, niinkuin asianlaita on usein Suomessa.

Sunnuntai 05.05.
Eksyminen Arlandan lentokentällä, myöhästyminen useista Helsingin koneista.

Maanantai 06.05.
Nyt alkaa pukkaamaan sen verran löysää kakkaa, että aivan varmasti on vähintäänkin ruokamyrkytys, tai sitten munuaisaltaat vaan hölskyvät. Joka tapauksessa huomisille käräjille ei voi mennä, ei kertakaikkiaan. Luvataan lähettää lääkärintodistus jälkikäteen, aivan kuten "vatsatautiepidemiassa" juuri ennen oikeudenistuntoa melko tarkkaan tasan vuosi sitten.

Tiistai 07.05.
Käräjät, mutta kun altaat ne hölskyy......

Keskiviikko 08.05.
 "Vittu, meillä on se keikka Kaarinassa. Onko sulla upea, missinmittoihin laihtunut mutta vakavasta sairaudesta kärsivä siskoni Julia Tukiainen yhtään rahaa? Jos vaikka taksilla karautettaisiin Kaarinaan?" Rahaa ei löydy, joten soitetaan festarin järjestäjälle, joka saa tulla hakemaan festivaalin pääesiintyjät Jollaksesta. "Muista ottaa uudet, aivan upeat englanninkieliset biisit, jollaisiin ei kyllä Suomi pysty, mukaan mp3:lla niin voidaan laulaa ne livenä. Upea, missinmittoihin laihtunut siskoni Julia tanssii, Johanna laulaa. 45 minuutin setti koostuu sekä laulu- että tanssibiiseistä sekaisin.

Kaarinaan päästään, ja omaa vuoroaan odotellessa pääesiintyjät nauttivat vain pari drinkkiä, jotka eivät tosiaankaan nouse päähän muille kuin absolusteille, jotka eivät ole tottuneet alkoholiin. Mukana raahatut koirat juoksentelevat bäkkärillä roskien ja lasinsirpaleiden seassa.

Oma esiintymisvuoro tulee, mutta kateellinen näätä, eli festarijärjestäjä, todennäköisesti Tauskin ja Tauskin tummien taustatansijoiden, joissa ei mustelmatkaan näy, avustuksella estää lavalle pääsyn. Toistuvasti.

Otetaan muutama drinkki lisää, jotka ei siis todellakaan nouse päähän. Istutaan bäkkärillä niin kauan, että teltta tähtien ympäriltä puretaan. Mitään rahaa ei esiintymisestä saada, joka on täysin käsittämätöntä!

Torstai 09.05.
Teltan hävittyä ympäriltä, lähes selvinpäin olevat hieman yli 200 kiloa Tukiaista kaatuilevat taksiin. Bonzo aikaisemmista kerroista oppineena osaa väistää viime tingassa kun 130 kiloa muodokasta blondia on rojahtamassa niskaan. Esitellään uusia niittikenkiä, jotka eivät ole jalassa koska "ne on vittu olleet jalassa koko illan".

Taksiin tuppautuu vieraita, rikkaita miehiä tai vaihtoehtoisesti kaksi miestä ja yksi nainen, tähtien lisäksi. Luku riippuu hieman lähteestä. Näiden kanssa peseydytään paljussa. myöhemmin veneillään ja viihdytään. Glamourtähdistä pidetään erittäin hyvää huolta, shampanjakin on maailman kalleinta. Illaksi suunnistetaan rikkaiden miesten kotiin, jossa suuri tähti pääsee vihdoin levähtämään kahden tuntemattoman nuorukaisen kanssa samaan sänkyyn

Perjantai 10.05.
Herätään yllä mainitussa sängyssä, pummataan matkarahat kotiin ja matkustetaan Helsinkiin. Istutaan illalla/yöllä Helsingin rautatieasemalla asfaltilla silmät seisoen koirien juoksennellessa ympärillä. Kotona Jollaksessa huomataan, että jalat ovat aivan mustelmilla ja purtuna. Huomataan, että niihin kahteen drinkkiin, jotka tuli nautittua koko reissun aikana, on joku pannut tyrmäystippoja.  Huomataan myös, että on tultu pahoinpitellyksi. Pahoinpitelijäksi paljastuu Tauski, joka on koonnut taustatanssijatkin tummista naisista ihan vain siksi, että mustelmat eivät näy. Tauski tosin lähti Lahnateltasta todistettavasti paljon ennen kuin illan päätähdet kaatuilivat kohti taksia. Ei anneta sen häiritä. Soitellaan kännipäissään lausuntoja lehtiin.

Lauantai 11.05.
Vietetään Disney -bileiden kenraaliharjoitukset eli suomeksi sanottuna, vedetään perseet. Disney -aiheinen kakkukin oli tilattuna, mutta kateellinen kakkumaakari ei toimittanut  sitä kun viimeksi joutui odottelemaan Julian synttärikakkurahojaan kolme kuukautta eräpäivän jälkeen. Miamissa ja muualla ulkomailla se on ihan tavallista, kaikki miljonäärit ja menestyvät yritysjohtajat maksavat velkansa vasta sitten kun heitä uhataan perintätoimistolla.

Sunnuntai 12.05.
Toivutaan kenraalista. Uskovaisina pyhitetään lepopäivä, kun kaupatkaan ei ole auki äitienpäivän johdosta. Otetaan muutama tasoittava kuitenkin. Unohdetaan oma, uskovainen äiti koska saldo on täynnä.

Maanantai 13.05.
Huomataan, että edellä mainitun pahoinpitelyn lisäksi, on tultu raiskatuksi. Kerrotaan huomiosta joka puolelle. Kännissä. Päätetään mennä lääkäriin tutkimuksiin, joka varmistaisi raiskauksen tapahtuneen 2-3 vuorokautta aiemmin. Tutkintaa auttaa se tosiseikka, että ei olla peseydytty sitten to-pe paljuilun Ei kuitenkaan mennä. Otetaan muutama tasoittava.

Tiistaina 14.05.
Jatketaan tasoittavien parissa. Illalla huomataan kuitenkin, että nyt loppu viinat, ja Jollaksen Salekin on jo mennyt kiinni. Huudellaan Facebookissa punaviiniä, ja lopulta joku mies Porvoosta lupautuukin lähteä viinipullon kanssa kohti Jollasta. Juodaan kaverin viinat. Annetaan kännissä lausuntoja lehtiin.

Tuossa edellä siis Jollaksen prinsessojen vauhtiviikko. Kuten huomataan, alkoholia ei ole nautittu, sen sijaan kärsitään muistikatkoista, pimeistä hetkistä viikon varrella, rupisista kintuista ja aivan järjettömästä kankkusesta.

Olimme yhteydessä  erittäin menestyviin ystäviimme Amerikassa. X-Filesin pariskunta, Dana Scully ja Fox Molder, jotka molemmat ovat miljonäärejä, osasivatkin analysoida Tuksuttimien viikon tyhjentävästi. Lopputulos oli se, että siskokset ovat joutuneet avaruusaluksen kaappaamiksi, hieman hienommin sanottuna, he ovat kokeneet abduktion. Yllättävän moni asia tukee tätä teoriaa.

1) yllättäen ilmestyneet mustelmat ja puremisjäljet. Tyypillinen abduktio -ilmiö. Mustelmat tulevat siitä, että Tukiainen oli himpun verran liian iso mahtuakseen UFOn luukusta sisään, joten pienet vihreät miehet joutuvat hieman puskemaan että tähti saatiin alukseen. 

2) ajantajun hämärtyminen. UFOissa on käytössä eri aika, joten siellä ei maanpäälliset aikakäsitykset toimi. Lisäksi juuri ke-to -välisenä yönä UFO -ajassa siirryttiin kesäaikaan, joten sekin osaltaan sotkee aikakäsitystä.

3) Kaarinan "miesten" kokoonpanon hämäryys. Mukanahan oli joko joukko miehiä tai kaksi miestä ja yksi nainen, hieman lähteistä riippuen. Alienit osaavat muunnella olomuotoaan, joten saattaa hyvinkin olla, että molemmat kokoonpanot ovat oikeita.

4) Tukiaisen muistot/muistamattomuus. Pienet vihreät miehet sotkevat siepattujen muistia aina. Niinpä se, että vielä lauantaina Johanna muisti hyvinkin yksityiskohtaisesti kaiken bäkkärin tarjoilusta ja "rikkaista miesten" kanssa viettämän ajasta, mutta tiistaina ei enää mitään koko keikasta, tukee sieppausteoriaa täysin.
 
5) raiskaus. Abduktiotapauksissa vihreät miehet tekevät kokeita maan asukeilla. Tässä tapauksessa tosin yritys tehdä seksuaalissävytteisiä testejä kummallakaan siskoista kaatui siihen, että "ei me vihreät miehetkään nyt ihan kaikkeen pystytä."

Katsomme osaltamme Jollaksen glamourtähtien vauhdikkaan viikon loppuun käsitellyksi. Jos/kun jokin lehdistä, kuten Seiska, Metropoli tai Iltamakasiini, haluaa tarkempia tietoja, pyydämme niitä kääntymään joko  Fox Mulderin tai Dana Scullyn puoleen. Molemmat ovat muuten menestyviä miljonäärejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti