keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Kiirettä pitelee!



Nyt on tutkimuksiemme kohteilla kiire! Yhteensä hieman yli 200 kg lihaa, eli Tukiaisten siskokset,  sijaitsevat vielä Ruotsissa ”mielettömän ihanien ja uskovaisten” vanhempiensa luona tiistaina 07.05.2013. (lähde: Johanna Tukiainen FB 07.05.2013). Ja mikäs siellä on ollessa, kun ainakaan täällä Ruotsissa eikä Jenkeissäkään ole puutetta seksistä! Hmmmm........se Suomi on sitten toinen asia erikseen......” (lähde: Johanna Tukiainen FB 07.05.2013). 

Johanna on käynyt treffeilläkin jo aikaisemmin mainitun Urbanin kanssa sairaan makeassa paikassa Östermalmilla nimeltä "Hotellet." Suosittelen kaikille, ulkona oli myös aivan ihana lounge tyylinen tunnelmallinen tila!” (lähde: Johanna Tukiainen FB 07.05.2013). Myös Julialla pyyhkii mukavasti, hänellä ”on aivan ihana ja miehekäs uusi poikaystävä(lähde: Johanna Tukiainen FB 05.05.2013). Tästä ei kokemuksemme perusteella ole enää kauhean pitkä matka siihen, kun ”ihan ja miehekäs uusi poikaystävä” paljastuu joko narsistiksi tai pahoinpitelee vähintäänkin Juliaa, todennäköisesti myös hieman Johannaa. Urbanistahan olemme jo lukeneet kaiken mahdollisen, kuitenkin vielä ihan muistin virkistämiseksi;  ”Mua harmittaa kun yritysjohtajilla on karismaa ja valtaa, mutta he ovat monesti hirveän itsekeskeisiä, asiat pitää mennä kuten he haluavat. Urban määrää mun vaatteetkin samalla tavalla kuin Udi teki.......hmm......(lähde: Johanna Tukiainen FB 05.05.2013). Määrää vaatteetkin? 

No mutta, koska tytöillä tuntuu olevan todella kivaa lahden takana, yksi pikku juttu vaan lipsahti mielestä. Johannan kun piti olla Vantaan käräjäoikeudessa vastaamassa, eli siis syytetyn ominaisuudessa, tiistaina 07.05.2013. Mutta sattuuhan noita ja just kun oli ne treffin Urbanin kanssa 06.05.2013. Onneksi Johanna kaivoi jostain lääkärintodistuksen, jossa kerrottiin, että nyt ei vaan kerta kaikkiaan kyennyt Vantaalle oikeuteen kun sattui niinkin hassusti, että ”sain ruokamyrkytyksen eilisistä ostereista ja simpukoista.” (lähde: Johanna Tukiainen FB 07.05.2013). Kukapa sitä nyt syytettynä haluaisi olla jos vatsa on sekaisin. Jännästi Tukiainen unohtaa ostereista ja simpukoista saamansa ruokamyrkytyksen kun suosittelee vielä 07.05., eli treffejä seuraavana päivänä,  sairaan makeaa paikkaa Östermalmilla nimeltä ”Hotellet”, jossa on siis aivan ihana lounge tyylinen tila ulkona.” Johanna tosin kiistää saaneensa ruokamyrkytyksen kyseisestä paikasta: ” Ei ruokamyrkytys tule parissa minuutissa tai edes tunnissa, haloo!!!!(lähde: Johanna Tukiainen FB 07.05.2013). Ei niin, mutta vuorokaudessa se kyllä tulee .(lähde: lääkärit). 

Eikä aikatauluongelma tähän lopu. Johannahan peruutti jo yhden keikkansa Inkeroisissa: ”olen hyvin pahoillani, mutta tämän illan vappukeikkani Inkeroisissa on peruttu Jouduin itse peruuttamaan sen tietyistä syistä, jotka kyllä selvitän ja hoidan kuntoon. Jään nyt sitten tänne Tukholmaan hieman pidemmäksi aikaa ja saan seuraaville keikoilleni kaksi AIVAN UPEAA JA KOSKETTAVAA englanninkielistä rakkausbiisiä, jossa toisen lopussa laulan myös suomeksi!(lähde Johanna Tukiainen FB 30.04.2013). Hienoa, että tähti hoitelee asiat selviksi ja kuntoon, aivan kuten teki tuon pahoinpitelysyytteen kanssa Vantaan käräjäoikeudessa. Tällä hetkellä koko Suomen kansa jännittää sitten sitä, että ilmestyykö Tukiaisten sisarkaksikko 08.05.2013  Kaarinaan, Hovirinnan rantaravintolan juhliin, jossa esiintyy mm. Johannan erittäin hyvä ystävä, ihminen joka a) tekee Tukiaisille uusia biisejä ja b) myy Tukiaisen keikkoja, eli Tauski! Tauski ei tosin tiedä tästä diilistä mitään. (lähde: Tauski itse). Näissä bileissä Johanna ja Julia aikovat muuten sitten esittää LIVENÄ, ei siis playbackina, nuo ”upeat ja koskettavat englanninkieliset rakkausbiisit.” Että Kaarinaan siis……

Ja lopuksi, vanhaan totuttuun tapaan, totuus: aikajanaa tutkailemalla, Tukiaisten sisarusten lausuntoihin ja läsnäolleiden todistajien lausumiin vedoten, Vapun ympärillä on oikeasti tapahtunut seuraavaa: ensin on raahauduttu Ruotsiin, jossa on vedetty pari jonkun miss Nobodyn tekemää biisiä narulle. Sanotaanko nyt kauniisti vaikka niin, että hirvittävän korkeita listasijoituksia ei kannata odotella. Skånessa asuttiin ensin n. 1.500 neliön linnassa, joka tosin kasvoi myöhemmissä kirjoituksissa jopa 3.450 neliöön. (lähde: Glamour Dolls Diary)  Sieltä on sitten reissattu junalla Tukholmaan ja asetettu taloksi ”mielettömän ihanien ja uskovaisten vanhempien luokse.” Itse asiassa Tukholmassa on ollut niin kivaa, että ”mun hei pitää soittaa sinne Inkeroisiin, mä vittu jaksa sinne mennä mitään showta vetämään. Kun toi Juliakaan ei oo lähdössä. Ja mullahan on treffitkin sen yhden swedun kanssa, kutsutaan sitä nyt vaikka Urbaniksi.” Julia on tässä välissä ollut vähintään yhden, ellei peräti kaksi, yötä pois, sen ”ihanan ja miehekkään uuden poikaystävän” luona. Kaiken tämän lisäksi lähti soitto Vantaan käräjäoikeuteen, jossa oikeudelle vakuuteltiin, että nyt paska lentää siihen malliin, että ruokamyrkytystä se pitelee, aivan varmasti. Ja nyt sitten odottelemme siis sitä, mitä Kaarinassa tänä iltana tapahtuukaan. Agenttimme ovat jo paikalla!  Lisäksi seuraamme mielenkiinnolla sitä, että milloin "esiintyvä taiteilija" ehtii oikeuteen vastaamaan syytteisiinsä. Saattaa tosin olla, että Johannan oikeuteen haastanut nainen, eli tämä jota on pahoinpidelty, on näätä. Oikeuden puheenjotajaa epäilemme vahvasti vähintäänkin narsistiksi.

1 kommentti:

  1. Mikähän mahtaa olla syy ettei tukiaiset nousseet lavalle? Tukiaisten kanssa yhteiskuvassa lahna bileissä ollut henkilö sanoi näin "Johannan siskos on hyvin etova haju" ja "Onnex Tukiaiset oli sen verran jalattomas kunnos et ne ei päässy jatkoille" :D

    VastaaPoista