keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Uusi blogi!

TÄSTÄ ALKAA JOHANNA TUKIAISEN UUDEN KIRJALLISEN BLOGIN TUOTOS! OMAN YRITYKSENI WWW.DOLLSDANCERS.FI PÄIVÄKIRJASSA OLEN JONKIN VERRAN RUOTINUT MYÖS YKSITYISELÄMÄÄNI LIITTYVIÄ ASIOITA, MUTTA LÄHINNÄ SINNE PÄIVITÄN KEIKKA-AIKATAULUMME JA TYÖASIAT!

TÄSSÄ BLOGISSA SEN SIJAAN KERRON KAIKISTA LÄHEISISTÄNI, EXISTÄNI, HEIDÄN SUVUISTAAN JA KAVEREISTAAN. VÄLILLÄ MUISTAN TOKI MYÖS MAINITA SEN, ETTÄ LEHDISTÖ VOISI JÄTTÄÄ SUKULAISENI RAUHAAN, HEISTÄ KUN KUKAAN EI HALUA JULKISUUTEEN, JA JOS OVAT SINNE PÄÄTYNEET, OVAT TEHNEET SEN VAIN MINUN NIMENI ANSIOSTA. PAITSI IHANAPARASSISKONI JULIA, JOKA ON VAKAVASTI SAIRAS.



Tästä lähtee Suomen kuuluisimman skandaaliblondin, artistin ja yrittäjän kirjallinen blogi! Vaikka olenkin kertonut nimeni niin blogin otsikossa kuin tuossa edellä olevassa tekstissä, kirjoitan blogin hauskasti siten, ettette tiedä kuka tässä on takana! Lisäksi kutsun itseäni jopa ”artistiksi”. Tosi hauskaa, eikö vaan? Joten arvoituksen pariin siis:

Hän on tunnettu vuodesta 2003 asti, jolloin myi itsensä julkisuudelle. Ostajana oli Hymy ja sen paholaismainen päätoimittaja, josta olisi vielä myytävänä vaikka kuinka mehukkaita paljastuksia. Samana vuotta hän perusti rohkean showtanssiyrityksen Dolls dancers (Glamor Dolls), jossa esiintyjät eivät osanneet tanssia silloin, eivätkä osaa vieläkään. Rohkeaa tässä yrityksessä oli/on lähinnä se, että kirjanpitoa ei ole kukaan vaivautunut pitämään ikinä. Vuonna 2008 hänet palkittiin Vuoden Turhimpana Julkkiksena, josta hän ei saanut minkäänlaista pokaalia. Ja kun oikein pengotaan, hän on voittanut Miss Baywatch kilpailun joskus jossain helsinkiläisessä, nyt jo konkurssiin menneessä ravintolassa, ja Miss Matkailun osakilpailun joskus vuonna 2004. Ja uskokaa tai älkää, Miss Matkailun osakilpailu järjestettiin kaikista maailman suurimmista metropoleista ehkäpä kaikista suurimassa, Forsassa! Loppukilpailussa ei sitten enää menestystä tullutkaan. Hänen äitinsä Marja on voittanut Miss Matkailu -kilpailussa ensimmäisen perintöprinsessan tittelin. Kisassa oli tasan kaksi kilpailijaa. Pikkusisko on päässyt Playboy lehteen ”Lukijoiden kuvia” -osioon joskus vielä silloin, kun ei ollut alkoholisti eikä lääkkeiden väärinkäyttäjä.

No, jokos arvaatte kenestä glamourtähdestä on kysymys? Ai ette vai? No jatketaan sitten.....

Tämä persoona on suorittanut pianonsoiton loppututkinnon 3/3, joka yleensä suoritetaan noin 10 vuotiaana, ennen syvempiä opiskeluita. Saman oppilaitoksen on läpikäynyt myös Linda Lampenius, joka pääsi sentään ulkomaille naimisiin. Johtuen siitä, että Itä-Helsingin musiikkiopisto valmistaa oppilaansa siihen, että nämä saavat ulkomaiset, rikkaat aviomiehet, henkilömme on seurustellut useiden miljonäärien kanssa, josta lisää hieman myöhemmin. Ylioppilaaksikin tuli luetuksi. Ylioppilastutkinto onkin henkilömme mielestä niin vaativa saavutus, että sitä pitäisi arvostaa nykyistä paljon enemmän ja sen pitäisi riittää koulutukseksi ihan mihin ammattiin tahansa. Samaa mieltä on rehtorikin, joka posket valuen soitteli vielä jälkikäteenkin kiitellen psykologian 50 -suvuisesta esseestä.
Henkilöllä on kaksi nuorempaa sisarusta ja yksi pikkuveli. Hän on siis perheen ESIKOIStytär, jonka pitäisi taata hänelle aivan erityinen kohtelu mm. perheen parissa. Nuoremmista sisaruksista toinen on jatkuvasti kaunis ja upeasti laihtunut, toinen on joko kaunis, ärsyttävä, itsevarma, pyrkyri, hyväksikäyttäjä, ärsyttävä, pikkulikka tms. hieman päivästä riippuen. Pikkuveljestä hän halua kertoa mitään muuta kuin sen, että veli on perheen todellinen tietokonenörtti, joka osaa mm. kaataa tarkoituksellisesti Facebook -sivut ja rakentaa uudet kotisivut ilmaiselle blogialustalle.

Arvauksen kohteena oleva henkilö puhuu suomen lisäksi sujuvaa amerikan englantia ja ruotsia. Hän on ollut 2 kertaa kihloissa ja kerran naimisissa. Viimeisin suhde oli tunnetun etelä-helsinkiläisen juopon kanssa, lisäksi hän on seurustellut netin välityksellä useiden, rikkaiden ja komeiden miesten kanssa, joille hän on esitellyt itsensä kuvilla noin kymmenen vuoden takaa. Tavatessa suhde on päättynyt äkisti, paitsi yhden ruotsalaisen yritysjohtajan kanssa joka tykkäsi huljuttaa henkilöämme jokaikisessä eteentulleessa paljussa, uima- ja satama-altaassa sekä suihkukopissa.

Tämä henkilö on erittäin eläinrakas niin pitkään kunnes ne eläimet vaativat edes jonkinlaista huoltoa. Esimerkiksi ulkoiluttamiseen henkilö on joutunut palkkaamaan useita apulaisia, koska oma aika ei kertakaikkiaan vaan riitä baareissa notkumisen, nukkumisen, viinan ja pillereiden pummaamisen jälkeen. Kaikki nämä apulaiset odottavat ensimmäistä palkkaansa edelleen henkeään pidätellen.

Kyseessä oleva henkilö on asunut ympäri maailmaa, joihin lasketaan Miami, Los Angeles ja Uppsala. Lisäksi hän on käynyt kaikissa maailman maissa, paitsi Australiassa ja Uuudessa Seelannissa. Tämä asia olisi helposti tarkistettavissa vaikkapa passin leimoista, mutta valitettavasti voimassa oleva passi joutui repimyksen kohteeksi ja löytynee juuri tällä hetkellä Tampereen vedenpuhdistamosta. Ai niin, henkilö on käynyt myös Ritva Norres Cosmetics meikkauskoulun, joka pidettiin yhdessä kempparissa Espanjassa ja kesti peräti neljä tuntia. Tällä kurssilla henkilömme osoitti voimakkaan sitoutumisensa opiskeluun, sillä neljän tunnin breikki ilman viinaa on ihan jokaiselle melkoinen ponnistus. Joku muukin julkkis oli samaisella kurssilla, mutta ei yleensä jaksa mainita sitä missään, mutta kohdehenkilöllemme kurssi oli saavutus. Siellä hän oppi tekemään mm. kovan kuvausmeikin, esiintymismeikin, kevyen arkimeikin ja oppi olemaan kokonaan meikkamatta, sillä ilman meikkiä häntä ei tunnisteta kadulla ja hän saa, suuresta huomiostaan huolimatta, olla oma itsensä.

Maailmankiertueensa yhdessä kohteessa Uppsalassa hän opiskeli vuodessa pitkän saksan ja koska yksi hänen miehensä ei omistanut esinahkaa, henkilömme oppi myös heprean. Jossain reissun varrella opittiin myös espanja. Kaikkia edellä mainittuja kieliä hän puhuu luonnollisesti sujuvasti, ilman aksenttia. Hänen seuraavaksi nuorin siskonsa sairastui vakavaan diabetes nro 1 sairauteen, joka ei liity mitenkään tämän kappaleen asiaan, mutta tulipa mainituksi. Sisko laihtui upeasti mutta joutuu piikittämään itseään loppuelämänsä. Lisäksi hän joutuu myös lääkitsemään itseään tuon diabeteksen takia.

Joten nyt niitä arvauksia, kiitos. Raskaiden rikostutkimusten kuulustelupyynnöt voi lähettää sähköpostiimme. Vastaukset yllä olevan henkilön henkilöllisyydestä voi puolestaan pistää vaikka komenttiosioon. Oikein arvanneet palkitaan uskomattoman hienoilla palkinnoilla, arvonnan voittaja saa Johanna Tukiaisen kotiin viikoksi, kakkoseksi päässyt Johannan kotiin kahdeksi viikoksi!

Kursivoidut kohdat yllä olevassa tekstissä ovat arvattavan henkilön omaa tuotantoa, johon meillä ei ole minkäälaisia oikeuksia.

4 kommenttia:

  1. Kiitos tekstistä, mutta arvontaan en uskalla osallistua; ei terveys kestäisi, jos vaikka sattuisin voittamaan tuon kakkospalkinnon.

    VastaaPoista
  2. Veikkaisin Johanna Tukiaista, mutta hän on tiettävästi saanut jonkun pokaalin ja lisäksi hänen nimensä löytyy Uudesta Seelannista erään turistipaikan vieraskirjasta (paitsi jos joku näätä on käynyt sotkimassa).

    VastaaPoista
  3. Olen masokisti, joten vaadin saada Johannan vähintään neljäksi viikoksi hoteisiini. Huojuvat homot olisivat plussaa, jos järjestyy. Niin masokisti en kuitenkaan ole, että kehuisin tekstiänne. Sisältä on toki mainio, mutta lukemiseen tarvitaan kiikarit. Eli sisältö very nice but teksture very smool.

    VastaaPoista
  4. ihan random koneelta tarkistettuna, teksture on Arial kymppi. Ainakin tältä koneelta ja kännykästä teksti on luettavaa. Valitamme syvästi jos jossain vehkeessä se ei sitä ole!

    VastaaPoista