keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Paris Hilton

"Hankin mikropossun, josta olen haaveillut jo pitkään. Sen nimi on Paris Hilton, idolini mukaan. Idea lähti Parisilta, sillä hänelläkin on mikropossu. Muistaakseni myös George Clooneylla on oma possu, kuten monella muullakin Hollywood-tähdellä"; Johanna kertoo Seiskan haastattelussa 26.11.2013.

Eli homma meni siis niin, että Johanna vastasi pre-paid kännykkäänsä, ja siellä oli Paris, joka sanoin, että kyllä sinunkin Johanna pitää possu saada, koska mulla on semmoinen ja George Clooneyllakin on. Voivat sitten historiantutkijat joskus tulevaisuudessa  luetteloida ihmisiä, joilla on ollut possuja; Paris Hilton, George Clooney, usea Hollywood -tähti ja Johanna Tukainen, Finland. Vähänkö ihquu!

Ja niin sitten bulvaanin bulvaania hyväksikäyttäen Johanna "hankki" mikropossun, jonka joku toinen oli siis ostanut jonkun kolmannen nimiin ja antoi sitten Johannalle. Pitää vaan toivoa, että nyt hankittu possu ei oikeasti muutu MIKROpossuksi joskus, kun Johanna tulee örvellysreissultaan ja pikkasen huikoo. Ai niin, eihän glamourisessa kaupunkiasunnossa ole sähköjä, joten mikron käyttäminen on verrattain hankalaa. Ja sitäpaitsi, possusta tulee väistämättä sitkeää jos sen koittaa mikrossa kypsentää. Olisiko sitten ollut järkevämpää hankkia vaikka uunipossu? Tai varraspossu?

Johanna kertoo, jälleen kerran, että Paris Hilton on hänen idolinsa. Ja joskus on suusta päässyt semmoinenkin lause, että hän haluaisi elää kuten Paris. Mikä luonnollisesti on mahdotonta täällä neuvostoSuomessa, jossa hamraat naiset eivät erotu betoniseinästä, ovat kateellisia Tuksulle etc. etc. Kyllähän te jo tuon lorun tiedätte, turha sitä taas on toistaa.

Tutkaillaan sen sijaan lyhyesti sitä, miten Tukiainen on onnistunut elämään idolinsa tavoin. Aloitetaan vaikkapa ulkonäöstä.




Ihanhan tässä menee sekaisin kun tyttäret ovat kuin kaksi marjaa. Paris on varmaan oikealla, eiku vasemmalla, tai mistä sen tietää....Joten ulkonäkölaatikkoon voidaan huoleta merkata "check". Eivät ole Johannan kavitaatiohoidot ja se yksi kerta solariumissa jne. menneet hukkaan.

Painoindeksi on molemmilla neitosilla lähes sama, Parisilla se on alle 18,5 (normaali paino) ja Johannallakin normipainon rajoissa (18,5 -24,9), sillä Johanna, jotta pääsee noihin lukemiin, on reilusti yli kolme ja puoli metriä pitkä. 

Seuraava vertailukohde voisi olla vaikka sukutausta. Paris Hilton kuuluu Hilton -hotelliketjun perustaneeseen miljonäärisukuun, Tuksu taas sairauseläkkeellä olevan isän ja Nordean vanhan kassahoitajan muodostamaan sukuhaaraan. Tasan menevät siis taustatkin. Eikä Paris ei ole kuitenkaan koskaan vaihtanut Suomen ulkoministeriä kuten Jossu on tehnyt!

Rahaa Paris on saanut esiintymisillään arvostetun Forbes -lehden mukaan vuosikymmen alussa noin 8,5 milj. dollaria. Tukiaisen ansitulot vuodelta 2012 olivat 213 euroa. Eli melkein yhtä paljon.

Ja sitten uran kimppuun, molemmat neitosethan luovat määrätietoisesti omaa uraa. Paris on esiintynyt useissa televisiosarjoissa ja elokuvissa, hänellä on pyörinyt muutama omakin sarja ja lisäksi hän on tehnyt myös musiikkia oman levy-yhtiönsä kautta. Yksi Parisin kappaleista jopa breikasi kansainvälisesti, kappale nimeltä Stars Are Blind oli jonkinlainen semihitti useissa maissa vuonna 2006. Hiltonilla on oma hajuvesi- ja vaatemerkkinsä, ja hän on julkaissut myös kirjoja.

Johanna on myös esiintynyt yhdessä (1) televisiosarjassa, josta kiukuttelee vieläkin. Siinä kun Johannasta ja tällä hetkellä aivan viimeisiään vetelevästä Julia -siskosta luotiin aivan väärä kuva. Metropoli -tuotannon tekemä televisiosarja esitteli sisarukset viinaa ja pillereitä vetävinä, toisten nurkissa loisivina ja kanssaihmisiä hyväksikäyttävinä ihmisinä. Kaikki me, jotka tunnemme Johannan ja Julian lehdistön luoman julkisuuden takaa, voimme vain sanoa, että tämähän ei pidä lainkaan paikkaansa. Totuus on paljon pahempi.

Vaate- tai hajuvesimerkkiä emme uskalla, tai halua, Johannalle edes kuvitella! 

Johannan musikaalinen ura on selkeässä nosteessa, hän on "levyttänyt" useita keikoilla hyvin toimivia kappaleita ja suunnittelee julkaisevansa CD:n tässä syksyllä, jossa mukana on niin suomenkielisiä kuin englanniksi laulettuja biisejä. Yksi tulevan levyn kohokohtia tulee aivan varmasti olemaan ruotsalaisen ammattilaulajan ja -tuottajan säveltämä, viime kesän todellinen kesähitti, I'll Be Waiting, joka on kirvoittanut keikoilla jopa kyyneleitä yleisöstä. Odotamme tämän CD:n julkaisua samoihin aikoihin, kun Johanna julkaisee omaelämänkertansa, joka on painettu kiiltävälle paperilla ja sisältää kauniita kuvia kaikista ihanista paikoista, joissa Johanna on käynyt. Niinkuin vaikkapa Jakomäen ostarista, jossa taisi olla yksi keikka tässä syksyllä.

Ja sitten lopuksi ihan arkipäivään. Kuinka, jos ollenkaan, näiden kahden tähden arki eroaa toisistaan? Onko elämä samanlaista Jenkeissä kun se on Helsingissä? 

Ja vastaus kaikkiin edellä esitettyihin kysymyksiin on kyllä. Siinä kun Paris Hilton ajelee New Yorkissa joko GMC -katumaasturilla tai äitinsä vaalenpunaisella Bentelyllä, Johanna ajelee, tai on siis kyydissä......, no, ihan siinä autossa, joka sattuu eteen tulevaan. Kesällä oli käytössä vielä vihreä rättäri, mutta sitten tuli mustalaisia, rattijuoppouksia, kiristystä ja niin poispäin, joten se homma niinkuin pikkaisen jäi. Onneksi Helsingissä on ilmainen joukkoliikenne. Ainakin tähdellemme.

Paris Hiltonilla ja Johanna Tukiaisella on yksi yhteinen ongelma. Kun molemmat leidit ovat menestyneitä, piinkovia liikenaisia, he keräävät ympärilleen siipeilijöitä. Tosiystävät ovat harvassa. Niinpä Paris järjestää "sisäpiirilleen" mm. treffejä, vie heitä kampaajalla ja huolehtii muutenkin heidän hyvinvoinnistaan. Johanna puolestaan pitää lähellään kavereita tasan niin kauan, kun heistä on jotain hyötyä, tämän jälkeen ne voikin sitten mukavasti haukkua neitissä mm. psykopaateiksi, hyväksikäyttäjiksi, klpetomaaneiksi jne. Joskus, kun hihat oikein palavat, sattaa lennellä epäilyksiä jopa murhapoltosta. 

Emme nyt ala tämän enempää vertailemaan näitä kahta, kiistatta aikamme suurinta tähteä, keskenään. Kokonaan käsittelemättä jäi mm. rikoshistoriat, joita kummaltakin tähdeltä löytyy. Ehkä palaamme aiheeseen joskus myöhemmin.

Jätämme vastuun siitä arvioinnista, että kuinka Johanna on esikuvaansa kyennyt jäljittelemään, lukijan vastuulle. Sillä kyllähän teidänkin, senkin paskat, jotka vaan käytätte meitä kirjoittajaparkoja hyväksenne päästäksenne julkisuuteen, jonkinlaista vastuuta ottaa.

Siis jotain rotia nyt tähän touhuun!!!!!!!!!1!!1!! Voi elämä,  kun joku menestyy, niin siipeilijöitä löytyy heti!!!!!!1!!11!!  Olemme antaneet kaikkien teidän jotka tätäkin juttua luette, IP -osoitteet, henkilöllisyyden ja perhesuhteet Pasilan poliisille raskaakseen rikostutkintaan. Tulemme vaatimaan ainakin satamiljoonaaziljoonaa, joka ei ammattitaitoisten juristiemme mukaan edes riitä. Lisäksi, tämän paineen alla, koko ryhmämme on joutunut joukkopsykoosiin ja -masennukseen, ihan pelkästään julkisuuden paineiden takia. Ikinä emme ole julkisuutta hakeneet, ja siksi emme ole linkittäneet tätäkään kirjoitusta Hymyn, Suomi24 tai Seiskan keskustelupalstoille!     
 


6 kommenttia:

  1. Tsiljoonia ei löydy, mutta kelpaako pari ruskapulloa, puolikas pakkaus Panacodia sekä viikon biojätteet keittiöstäNI ? Tuleeko kaupat ? Siltä varalta että ruhtinaallinen korvaukseni ei kelpaa, totean että en se minä ollut vaan naapurin Irma.

    VastaaPoista
  2. Kiitos köyhälle kirjoittajaraukalle, kyllä taas sai nauraa. Tsiljoonia ei löydy täältäkään, mikähän muu kelpaisi tilalle...

    VastaaPoista
  3. Olette selvästi oikeilla jäljillä, mutta vertailu kultalusikka suussa syntyneeseen Parisiin on epäreilu kun Taika-Makella ja Aertolla ei kummallakaan ollut miljardiomaisuutta. Sika-Mika sentään antaa Tuksun asua Albertilla, ja itse asiassa mikroporsaan hankinta osoittaa kunnioitusta tätä filantrooppista elettä kohtaan. Hyvä Parisin on hoitaa kuntoaan kun personal trainerit ovat paikan päällä, Tuksu joutuu bodaamaan netin välityksellä.

    Kun nyt muutenkin olette alalla, niin voisitte osallistua talkoisiin ja haamukirjoittaa Tuksun elämänkerran ilmaiseksi.

    VastaaPoista
  4. kyllä elämänkerta taittuu helpostikin. Ifolor -kuvakirja painetaan kiiltävälle paperille, siihen saa paljon kuvia "kaikista niistä ihanista paikoista" jossa on tullut käytyä, eikä kuvateksteille jää paljoa tilaa. Ei siis muuta kuin neuvottelut käyntiin! Pitänee vaan odotella että Johanna ostaa puheaikaa iPhoneen.

    VastaaPoista
  5. Johanna sika ja paris porsas
    kunnon pariskunta.
    Voin vain kuvitella kuinka paskaset naurut River Viiperin aitipuoli joka tunnetusti veljeilee kim kardashianin kanssa. Paris Hilton ei muuten suosiota nauti paitsi lentoemakko riitta viiperilta.

    VastaaPoista
  6. Tätä voi olla todella vaikea uskoa, mutta joukkoliikennekään ei aina ole tähdellemme ilmaista, kiitos kateellisten bussikuskien! Edes "etsä tiedä kuka mä oon?!!1" ei aina auta, vaan bussilipun hinnan joutuu kaivelemaan meikkipussista, mikäli mielii jatkaa matkaa. Käsittämätöntä, kohdella nyt oman maan naista näin. :(

    VastaaPoista