lauantai 7. syyskuuta 2013

Tohtori Tukiainen


  

Tohtori Tukiainen on antanut jälleen julkisuuteen yhden diagnoosin, tällä kertaa omasta ishkästään. Tohtori pyytää, että "jätämme isämme rauhaan mediassa, hän on psykoosissa". No hyvä, jos ishkä jätetään sitten rauhaan mm. mediassa, voitanee kuitenkin hyvällä omallatunnolla tutkailla hiukan sitä, minkälaisesta taudista se ishkä loppujen lopuksi kärsiiikään. Tutkitaanpa siis pikkaisen psykoosin oireita.

"Psykoosi on vakava mielenterveyden häiriö, jossa henkilön todellisuudentaju hämärtyy ja vääristyy usein karkealla tavalla siten, että henkilöllä on huomattavia vaikeuksia erottaa tosi epätodesta. Pitkäaikainen unettomuus, päihteen tai lääkeaineen käyttö tai niistä vieroittautuminen voi joskus johtaa psykoosiin."

Ok. Tähän asti kaikki on selvää. Johannan mielestä ishkäpappan todellisuudentaju on pähasti hämärtynyt, kun julkisuudessa oikein kirjoittelee mm. seuraavaa:  " Johanna pakenee valheelliseen, kuvittelemaansa todellisuuteen ja löytää elämänsä tilaan syyn aina jostain toisesta. Johanna pakenee pahaa oloaan ja polttaa sillat takanaan."

Ja hah, tämä jos mikä se vasta onkin niin selkeä merkki ishkän psykoosista, että oikein täytyy jälleen kerran ihmetellä suomalaisen/ruotsalaisen/espanjalaisen terveydenhoidon tilaa kun ishkää ei ole vielä raahattu tahdonvastaiseen hoitoon. Johannahan ei ole koskaan, toistamme EI KOSKAAN,  itse paennut valheelliseen, kuviteltuun todellisuuteen, eikä koskaan etsinyt, saatikka löytänyt tai syyttänyt muita ihmisiä omasta tilaastaan. Johanna on esimerkillisen suoraselkäisesti kantanut vastuunsa vähäisistä epäonnistumisistaan elämässään.

"Myönnän,että jotkut keikkani ovat menneet ns. överiksi, mutta toisaalta esim. keikalla jossa olin Anna-Sofian kanssa, maassa ryömi kuulemma koko keikan ajan joku noin 6-kymppinen hyvin lihava nainen, jolla oli 80-luvun permanentti päässään. Hän kuvasi maasta käsin alhaalta ylöspäin koko keikan, jossa mahani näyttää kuin Aku Ankalta."
Onnistuneet ja kauniit keikat jotka olet tehnyt (ja niitä on sadoittain) ei näy missään, kukaan ei laita niitä YouTubeen. Mutta annas olla kun siellä on yksi möhläys joukossa, niin koko kansa pällistelee videoita netistä. Se jos mikä on raukkamaista ja säälittävää!"

Kas niin, siitäpä saitte kaikki, jotka väittävät, ettei Johanna kanna vastuutaan! Jotkut keikat on mennyt vituiksi, mutta ne useat sadat keikat, jotka ovat olleet suoranaisia jymymenestyksiä kauneudensa ja aistillisuutensa takia, eihän niistä kukaan kirjoita!. 

Johanna ei myöskään koskaan ole alentunut syyttämään ketään kanssaihmisiä mistään. Se, että lihava vanhus pyörii keikkapaikan lattialla 80 -luvun permanentissaan ja kuvaa tähteä vääristä kuvakulmista, sehän ei ole Johannan vika. Kuten ei myöskään se, että hän näyttää kuvissa Aku Ankalta.....



Tässä vielä muistutus siitä, miltä Aku Ankka näyttää väärästä kuvakulmasta.

Mutta Johanna ei olisi Johanna, jos olisi jättänyt asian tähän. Eikä se tähän jäänytkään. Syyllinen, permanettimummon lisäksi, huonoon kuvaan löytyi kuin löytyikin omasta henkilökunnasta.

"Sofia sitten ilmoitti minulle kyseisestä kuvaajasta vasta jälkikäteen,vaikka hänen työhönsä kuului se, että hänen olisi heti pitänyt varoittaa minua kyseisestä kuvaajasta." Voi Sofia minkä menit tekemään!  Mustanaamion kosto tulee olemaan kauhea!

Psykoosi-Markku, rakash ishkä, kirjoittaa jostain käsittämättömästä syystä myös siitä, että Johanna polttaisi siltoja takanaan. Tämähän ei pidä millään muotoa paikaansa, vai onko joku joskus muka nähnyt/kuullut Johannan arvostelevan vaikkapa ensiä poikaystäviään, aviomiehiä, ystäviään, henkilökuntaansa, perhettään, sisaruksiaan tms.? Kyllä ishkä-Markku kirjoittaa aivan selvässä psykoosissa!

Johannalla on vain käynyt todella huono tuuri! Aviolitto, jonka hän solmi suuren rakkaudensa, Arton kanssa, paljastui virheeksi heti kun Seiska oli kuitannut viimeiset laskut ja maksanut Johannelle viimeisen erän sopumisrahoista. Johanna alkoi suunnitella seuraavia häitään. Sulhasena näissä häissä tulisi toimimaan joku yritysjohtaja, jolla olisi omistusasunto, luottotiedot kunnossa, rahaa ja aikaa hemmotella "pikku" vaimoaan. Kiinteitä suhteita huumepiireihin tai moottoripyöräjengeihin ei lasketa miinukseksi. Arto oli sitäpaitsi hampaaton ruutana, joka ei sängyssäkään kyennyt kuin kohtuulliseen suuseksiin, mutta siitä huolimatta petti Johannaan koko heidän, parisen viikoa kestäneen avioliitton ajan. Myöhemmin Artosta on kuoritunut mm. väkivaltainen talousrikollinen, joka tykkää esiintyä ihan ilman Johannan puolelta tulevaa aihetta julkisuudessa mm. sipulipussi päässään. Sipulipussin Arto oli hankkinut ihan itse, demoonisesti huutaen ja hakkaamalla itseään viinipulolla päähän. Johanna ei edes osaa lyödä ketään, ei nyrkillä eikä varsinkaan millään pullolla vaikka asianajaja Heikki Lampela mitä väittäisi.

Himppasen huono tuuri on käynyt myös henkilökunnan valinnassa, koska siihenkin on eksynyt niin kleptomaanihomoja, siivestäviä julkisuustyrkkyjä, epäiltyjä tuhopolttajia, aikamoinen läjä varkaita jne. 

Perhettään ei kukaan voi valita, mutta huono tuuri jatkuu tälläkin rintamalla. Äiti ei muuta tee kuin nalkuttaa, ja siksi saakin vapaasti homehtua Varkauden huvilaansa. Nuorin sisko on taas muuten vaan ärsyttävä kun kehtaa arvostella Johannan glamourista elämään, ja pukkaa itseään julkisuuteen ihan vain siksi, että sattuu olemaan Johannan sisko. Ishkästä ei kauheasti saa kirjoittaa, sillä hän on psykoosissa ja hänen pitää antaa olla rauahassa. Johannalla ei ole suhteita siis muihin perheenjäseniinsä kuin siskoonsa Juliaan, joka tähän asti ainakin on jaksanut vetää viinaa ja huumeita Johannan kanssa, sekä Joel -veljeen, lähinnä siksi, ettei Joel halua olla missään tekemisissä Johannan kanssa.

Otetaan vielä tähän loppuun ihan nopeasti vielä kaksi psykoosin oiretta, joista Markku ishkä siis kärsii. Vaikeus erottaa tosi epätodesta. Aivan selkeä merkki Markun sairaudesta..... Äijä kehtaa väittää kirjeessään mm. että Johanna eläisi jotenkin harhaisessa maailmassa, eikä suostuisi tunnustamaan tosiasioita. Tosiasiahan on se, että Johanna on Suomen tavoitelluin, kadehdituin ja glamourisin julkkis. Tämän näkee jo Seiskan seuraajamääristä. Sitä paitsi Johanna on Seiskan parhaiten palkattu julkkis, sillä "Seiskan pomo" tykkää hänestä. Tuhannet keskustelupalstat, jotka lähinnä solvaavat tätä glamourtähteä, ovat vain kateelista panettelua, sillä jokaikinen Siwan harmaa kassa vaihtaisi paikkoja The Suuren kanssa heti jos siihen vain tulisi tilaisuus.

Pitkäaikainen alkoholin tai huumeiden käyttö voi johtaa psykoosiin. Ishkä-Markku on tainnut sitten pikkasen tissutellu kesän kuluessa kun on oikein psykoosiin valahtanut. Onneksi hänen ESIKOIStyttärensä on onnistunut välttämään tämänkin karinkon, sillä Johanna osaa nauttia alkoholia kohtuudella. Esimerkiksi ennen keikkaa hän yleensä ottaa korkeintaan pari lasia valkoviiniä, jolloin eroottinen show onnistuu parhaiten. Ylikänniseen örveltämiseen esiintyjällä on tiukka linja, se ei ole ammattimaista. Siksi Johanna ilmoittaa mm. raiderissaan, että keikan ostajan pitää ja tulee seurata siskoaan Juliaa, ettei tämä ota likaa ennen keikkaa. Itse tähden kohdallahan tämä ylikännääminen ei ole edes mahdollista johtuen hänen korkeasta työmoraalista. 

Alkoholin käyttö on sitten täysin eri juttu show jälkeen. Silloin voi Johannan mukaan huoleta ottaa "muutaman" fanien kanssa. Tietysti heidän piikkiin. Tai heiltä salaa, siten etteivät huomaa että tähti vetää tuopinpohjat. Myös erilaiset tapahtumat, kuten keväällä kokoontuminen faniosaston kanssa Hertsikan puistossa, sallivat "muutaman" paukun.......  Valitettavasti tämä tapahtuma päättyi jonkun pujoparran häiriköintiin kameransa kanssa. 

Kuten yllä olevasta on selkeästi havaittavissa, Markku Tukiainen kärsii vakavasta psykoosista, josta syystä hänet on parasta jättää rauhaan aivan kuten Johanna vetoaa. Yllä oleva kirjoitus poistanee myös kaikki ne ilkeämieliset epäilyt siitä, että itse tähti, TheSuuri, itse kärsisi minkäänasteisista mielenterveyden ongelmista.  Johanna on uhri, joka kärsii koko muun maailman väärinkäsityksistä ja teoista tähteä vastaan. Hän ei ole koskaan toiminut siten, että joku olisi joutunut kärsimään eikä koskaan toivonut kellekkään mitään pahaa. Johanna rakentaa suunnitelmallisesti uraansa, josta harmaa tuulipukukansa voi vain uneksia. Kaiken tämän päälle Johanna lahjoittaa kuukausittain suuria summia ihan mille hyväntekeväisyysjärjestölle tahansa, viettää viimeiset tunnit kuolevan isoäitinsä vieressä, hoitaa ja rakastaa koiriaan ylitse muiden...... 

Ihan jo pelkästään kirjoittaessa ja Johannaa miettien kyyneleet jäätyvät poskille. Kuinka paljon hän onkaan saanut kärsiä.


 
 

 

    


7 kommenttia:

  1. En liikutukseltani pysty kunnolla kirjoittamaan. Nenäliinan jo heitin nurkkaan ja pyyhin kyyneleitäni nyt lakanaan (josko ne riitttäis kuivaamaan suuren liikutuksen aiheuttaman kyynelvyöryn). Kiitos tästä koskettavasta ja valaisevasta kirjoituksesta!! Miten olenkaan ollut niin sokea etten ole tajunnut ihan itse asioiden oikeaa laitaa!! Tämä avasi silmäni lopullisesti!

    VastaaPoista
  2. Voi totta mooses kuinka sokea minäki oon ollut. Siis Johanna Mia Maria on oikeesti uhri. Kiitos valaisusta. Tän luettuna menen psykoosiin <3

    VastaaPoista
  3. Kun kerran menet psykoosiin, voisitko tuoda sieltä meille vaikka t-paidan? Koko XXXL. Kukaan meistä ei ole vielä käynyt siellä!

    VastaaPoista
  4. Menisin heti maanantaina työterveyslääkärin vastaanotolle hakemaan hoitoa omaan psykoosiini, mutta todennäköisesti hänkin on psykoosissa.

    VastaaPoista
  5. Kuulemma joukkopsykoosia liikenteessä... Meillä koko perhe jo viikon verran psyykosissa.

    VastaaPoista
  6. Rakkaat Tutkivat, oletteko varmat ettette tarvitsisi t-paitaa sittenkin koossa M? Olen ymmärtänyt, että se on nykyään ainoa oikea koko, ainakin Diorin vaatteissa. Terkuin Haikki.

    VastaaPoista
  7. Tämä ei ole hauskaa pakinointia toisin kuin kuolettava Joe Pasko. Tämä on teennäistä, sorry. Ei naurata.

    VastaaPoista