tiistai 10. syyskuuta 2013

Jo riittää!

Olemme jo pidemmän aikaa ihmetelleet, mistä johtuu ryhmäämme  vaivaava epämääräinen paha olo. Mikään ei oikein innosta, kotona menee huonosti, töistä nyt puhumattakaan, peräpukamat vaivaavat  eikä viinakaan oikein maistu. Onneksi selitys edellä mainittuun lävähti silmillemme Hymyn keskustelupalstalta eilen maanantaina 09.09.2013.

Nimimerkki JoRiittää avasi vihdoin silmämme! Hän kirjoitti eilen kello 20.10 kyseisellä palstalla siitä, kuinka on lueskellut taustalla kirjoituksia, joskus jopa nauttinut ja naureskellut niille, mutta ihan viime aikoina mitta on tullut täyteen. Kirjoitusten sävy on nimimerkin mielestä muuttunut eikä hän usko enää edes sitä, että palstalle kirjoittelevat olisivat täysi-ikäisiä. Ja tuskinpa he ovatkaan, kunhan seuraavat sokeana "taiteellisen johtajansa", Joe Paskon esimerkkiä. Ilmoitus nettipoliisillekin on kuulemma tehty.

Nimimerkki ei voisi olla enempää oikeassa. Mekin olemme syyllistyneet moiseen loanheittoon ja rankasti, mutta nyt herätyksen saatuamme, olemme päättäneet vakaasti parantaa tapamme. Toivottavasti tämä parannus aiheuttaa mm. sen, että talomme ympärillä juuri tällä hetkellä pyörivät Puolustusvoimien kriisinhallintajoukot, poliisin erikoisyksikkö, Karhuryhmä ja lukemattomat koirapartiot poistuvat. Hat-hat miehetkin näyttävät juuri tällä hetkellä vetävän luotiliivejä ja kaasunaamareita päällensä.....

Kuinka parannuksemme sitten tulee näkymään ulospäin? No, aivan ensiksi riisumme Joe Pasko -alttarimme, joka kieltämättä on vienytkin aivan liikaa tilaa ihanasta ja kauniista 78 neliömetrin asunnostamme. Riisumme alttarin  johtajamme kuvista, fani t-paidoista, fanisukista ja kuvitelluista Joen kuvista, joita olemme itku silmässä tuhertaneet yön pimeimpinä tunteina. Kukaanhan ei tiedä miltä Joe oikeasti näyttää, hän on ikäänkuin näätäyhteisön Vaeltava Aave. Peruutamme myös jo tilaamamme filmiryhmän, jonka kanssa oli tarkoitus tehdä Paskoa ylistävä dokumenttielokuva. Sorry Renny, pakko jättää nyt väliin tää proggis. Viitsitkö ilmoittaa asiasta myös Stallonen Sylvesterille, jonka oli tarkoitus näytellä Paskoa. Kiitos.

Kirjoituksiemme sävy Johannaa kohtaan muuttuu tietysti sekin. Tulemme julkisesti tuomaan esille sen, että kysymyksessä on isorintainen blondi, jota oikeastaan kaikki miehet, ilmasuunnasta riippumatta, kuolaavat. Suomen harmaudessa ja Neuvostoliitosta perityn mielipideilmastossa vaeltavat suomipojat eivät vaan ymmärrä Johannan alkukantaista vetovoimaa. Onneksi jo 'vanhassa Neuvostoliitossa', jota myös Venäjäksi kutsutaan, on herätty Johannan blondiuteen ja Viipurin viisumiosastoa on jouduttu laajentamaan koska viisumihakemusten määrä on suorastaan räjähtänyt sen jälkeen, kun Johanna vietti aikaansa venäläismiesten kanssa kelohonkaisessa huvilassa itäisessä Suomessa. Sana on siis levinnyt, eikä ole kuin ajan kysymys, kun joku muutaman öljy-yhtiön ja englantilaisen jalkapallojoukkueen omistava miljunääri päräyttää Lexuksellaan Helsinkiin ja vie maamme valovoimaisemman tähden mukanaan. Siinä me suomalaismiehet jäämme sitten pureskelemaan kysiämme ja harmittelemaan kohtaloamme. Miksi emme, voi miksi, tajunneet minkälainen kultakimpale meillä täällä olikaan.

Otamme uuden lähestymistavan myös Johanna kansainvälisen floorshown käsittelyyn. Silmämme ovat vihdoin avautuneet ymmärtämään, että kysymyksessä todellakin on suuren luokan kansainvälinen spektaakkeli, jota sitä katsomaan tulleet Siwan kassat eivät vaan kerta kaikkiaan ymmärrä. Emme halua mitenkään syyllistää Siwan kassoja, mutta jos esiintyjä on suunnitellut ja laatinut ohjelmiston, jonka käsittämiseen ei tavallisen kassaneidin kapasiteetti kerta kaikkiaan riitä, ei syy ole ainakaan esiintyjän. Sitä paitsi, aivan kuten Johanna totesi jo vuonna 2005, esiintyvä ryhmä eli Glamour Dollsit, on jaettu siten, että puolet ryhmästä kiertää USAta ja puolet Eurooppaa. Vaikka pyrkimys on tottakai se, että joka ilta esityksen taso liikkuisi samalla korkealla tasolla, niin valitettavasti tästä on varsinkin Euroopan ryhmän kohdalla jouduttu tinkimään. Se ei kuulkaas ole yhtään niin helppoa saada ammattitaitoisia tanssijoita! Ja kun puhutaan naisryhmästä, esityksen tasoon vaikuttaa yllättävän monet asiat, jollain on riitaa poikakaverinsa kanssa, toisella taas kuukautiskiertonsa kanssa, yksi on vihainen Jatalle kun se ei lainannut mascaraa jne. Eikä ryhmän vetovoimainen tähti, Johannakaan ihan joka paikkaan kerkiä. Välillä on yksinkertaisesti vaan pakko nollata ja vetää kunnon perseet runsaslukuisen ystäväpiirin kanssa.

Onhan sitä joskus tullut naureskeltua ja hieman vinoillen kirjoitettua myös Johannan yksityiselämästä, myönnetään. Kadumme syvästi, sillä Johanna on pohjimmiltaan hyväsydäminen nainen. Jos nyt joskus hänellä onkin mennyt hermo vaikkapa johonkin länkisääriseen saamelaiseen, ei siitä mitään isoja otsikoita olisi tarvinnut repiä. Sehän on kuitenkin melkoisen yleistä, että nainen, tuhannen kännissä ja pilleripäissään, hakkaa ensimmäistä eteentulevaa kanssaihmistä ihan-millä.käteen-sattuvalla astalolla tai yrittää repiä tältä silmät päästä. Näistä asioista, joita siis tapahtuu varovaisestikin arvioiden noin 95% parisuhteista, ei puhuta missään, mutta annas olla kun haluttu, kadehdittu tähti sattuu joskus, tosin todella harvoin, tekemään jotain lainvastaista, niin heti ollaan otsikoissa, vaikka ao. tähti ei todellakaan ansaitsisi moista kohtaloa. Hän ei ansaitse millään muotoa omasta lapsuuden kodista häätöä, vaikkei ole maksanut vuokraa ikinä, hän ei ansaitse 60 vrk vankausrangaistusta, ei sakkoja pahoinpitelyistä eikä rattijuoppoudesta, puhumattakaan siitä, ettei hän todellakaan ansaitse sitä tuomiota, mitä on juuri täällä hetkellä tätä kirjoittaessamme, kuuntelemassa. Koirien huostaanottokin oli ilkeämielisten naapureiden aikaansaannosta, Johanna kuitenkin yritti saada nämä eniten maailmassa rakastettavia koiria kiinni juosten yöpuvussaan, seitinohuessa iltakännissään,pitkin poikin Jollasta. Ai niin, Jollashan on niin 'last season' ja joku räkäinen lähiö vaan, Johanna asuu paljon mielummin keskustassa, jossa aikoinaan varttui. Hän ilmoittaa uudeksi osoitteekseen Ruuneberginkadun, joten ihan tarkelleen ei vielä ole tiedossa mihin kaupunkiin neitokainen asettuu. Helsingin katuhakemisto kun ei moista katua tunnista. Sieltä löytyy kyllä Runeberginkatu, mutta eihän Johanna ole voinut noinkin tärkeää asiaa väärinkirjoittaa, eihän?

Näitä kaduttavia asioita ja tekoja olisi vielä paljon lisää, mutta pakko vetää raja johonkin koska internetin tallennustila ei riitä mikäli haluaisimme kirjata kaikki meitä suunnattomasti kaduttavat asiat ylös. Toivomme vahvasti ja vakaasti, että meidän antamamme esimerkki kannustaisi näätiä miettimään myös omaa käyttäytymistään tähteämme kohtaan. Ei ole kivaa että arvostellaan, vaikka on väkisin tunkenut itsensä julkisuuten ilman minkäänlaista syytä siihen, kirjoittelee itse blogiinsa/Facebookkiin ja Seiska Liveen ilmiselviä epätotuuksia (huomatkaa, emme käyttäneet sanaa "valhe"!), korottaa itsensä korokkeelle jota ei ole edes olemassa, väheksyy ja haukkuu keikoilla pyörivää yleisöä jne. Johanna elää julkisuudesta, se on hänen omien sanojensa mukaan hänen työnsä. Siksi ei ole oikein, että julkisuus lyö joskus hieman takaisin. Johanna on ihan itse nostanut itsensä julkkikseksi, mutta hänen julkisuutensa on sellainen, että sitä voi annostella. Hän itse saa, ja hänen pitää saada itse määrätä siitä, miten ja missä valossa tähti esitellään yleisissä tiedotuskanavissa kuten esimerkiksi erilaisilla keskustelupalstoilla. Siksi on ensiarvoisen tärkeää, että alussa mainitun nimimerkin JoRiittä kaltaiset fariseukset ja jeesustelijat saavat määrätä siitä, miten Johannast kirjoitetaan tai puhutaan.

Toivottavasti tämä kirjoitus oli ihan ok? (kysymys Suojelupoliisille, Karhuryhmälle ja Sa Intin taktiselle terrostiryhmälle, jotka kaikki seuraavat reaaliajassa mitä tänne kirjoitamme.)   Nyt kun ei kerta kaikkiaan olisi aikaa joutua taas istumaan tai edes oikeuteen selittelemään.





10 kommenttia:

  1. Tiivistä juttu olennaisinpaan, muuten ei kukaan jaksa lukea.
    Yllä voisi olla vaikkapa synopsis kiireisimmille.
    Verbaaliakrobatiallakin on rajansa. Joten pientä rajaa ja teksti selkosuomen muotoon.

    VastaaPoista
  2. Jaksaa lukea aivan mainiosti! Pakinatyylinen kirjoitus ei ehkä ole tarkoitettu herkille silmillesi? Kaikella hyvällä :)

    VastaaPoista
  3. Loistavaa taasennnnnnn!!!!!11111!!!!111!

    VastaaPoista
  4. ei se koskaan kaikille kelpaa. odotan jännittyneenä milloin joku vaatii tekstejäsi sarjakuva muodossa että helpompi lukea tai tavuviivoilla...

    siihen asti jatka samaan malliin :-)

    VastaaPoista
  5. Jospa minäkin yritän vaan olla repeämättä kun seuraavan kerran näen jossain kaupassa aidon Joe Blasco-konsultin.

    VastaaPoista
  6. Ihan mahtavaa! Jos joku ei jaksa lukea niin on kyllä sitten ihan lukijasta riippuvaista :D

    VastaaPoista
  7. Tylsyyden huipentuma..Johanna Tukiaisen viihdearvo alkaa olla loppuun kaluttua tavaraa. Sen varmaan myöntää jokainen, jolla on edes hiukan ällitälliä jäljellä. Myönnän, aikansa oli hauskaa lukea näitä kirjoituksia, kun Tukiainen oli oikeasti voimissaan ja tarjosi reilun vastuksen. Siinä vaiheessa, kun kohde alkaa olla jo maassa makaava mytty ja alasvajonneen ihmisen irvikuva, ei näistä blogikirjoituksista enää riemua repeä. Mitään uutta kaluttavaa ei taida Tukiaisen luista enää irrota eli vanhan saman toistoa jatkossakin. Se käy lukijallekin tylsäksi, vaikka blogisti itse vielä uskoisi omaan verbaaliseen viihdyttävyyteensä. En enää itse jatkossa -hohhoijaa- viitsi käydä näitä Tukiais toistoja täällä lukemassa, joten ainakaan minua varten blogistin ei tarvitse enää nähdä vaivaa ja miettiä "miten muotoilla sama sisältö kymmenettä kertaa uudella tavalla?"

    VastaaPoista
  8. joo terkkuja vaan blogistille; Lapsi on terve kun se leikkii mutta sairas kun ei osaa lopettaa..

    VastaaPoista
  9. Otan jurristiini yhteyttä jjos lopetat kirjoittamisen.

    VastaaPoista
  10. JO RIITTÄÄ!!! Tämä hiljaisuus... Tarvitsen iltalukemista! ;D

    VastaaPoista