sunnuntai 10. elokuuta 2014

Lopunajan merkkejä. Jne.

Se on kuulkaas ilma sakeana lopunajan merkeistä. Jne. Paino sanalla jne.

Tuo jne:hän on lisäys, jota käytetään silloin, kun ei viitsitä/keksitä enää mitään lisää käsiteltävään aiheeseen. Jne, eli suomeksi 'ja niin edelleen', tarkoittaa siis sitä, että kun minä sanon, että sotku hiuksissa on lopunajanmerkki jne., niitä merkkejä on aivan älyttömästi muitakin, en vaan viitsi/jaksa kirjoittaa niitä tähän, käytän lyhennettä jne., niin sitten te lukijat varmaan mietitte että hui!, onpas niitä merkkejä jne. paljon! Vaikka oikeasti en keksi enää yhtäkään. Mutta kun laitan jokatoisen lauseen perään jne., niin onhan niitä. Ihan mitä tahansa siis, koska jne. pitää sisällään ihan mitä tahansa.

Mutta onhan niitä merkkejä olemassa. Jne. Kuten esimerkiksi tämä Israelin ja Gazan sota. Selkeä lopunajan merkki. Vähän samallatavalla selkeä lopunajan merkki aikoinaan oli Neuvostoliiton ja Karjalan välinen sota. Sekin oli lopunajan merkki. No joo, menihän siinä vielä hetki, mutta loppuihan se sota aikoinaan. Viipuri hävisi. Joten selkeä lopunajan merkki. Onneksi Suomi ei osallistunut.

Ebola -virus. Jne. Selkeä lopunajan merkki. Ebolahan tarttuu ajattelemalla, eli jos joku Afrikassa ajattelee, siihen tarttuu Ebola. WHO jne. kirjoittaa Ilta-Sanomissa, että tilanne pahenee ennenkuin se paranee. Selkeästi maalailevat aikojen loppua. Tai ainakin taudin leviämisen loppua. Selkeä lopunajan merkki. Älkää ajatelko siellä Afrikassa! Jne.

Mietitäänpä hieman. Näitä lopunajan merkkejä riittää. Vaikka se, että avaruusoliot ottivat lapiot olalle ja menivät Siperiaan kaivamaan kraatereita jne. Eivät ole tiedemiehet kyenneet selittämään niitä. Paitsi että ovat, mutta kun niitä syitä ei jaksa lukea lehdestä, niin montut saadaan näyttämään selkeiltä lopunajan merkeiltä jne. Meidänkin takapihalle on ilmestynyt monttu jne. Eivätkä sitäkään tiedemiehet ole selittäneet. Kukaan ei ole kyllä niiltä kysynytkään, mutta kun eivät selitä, on sekin monttu selkeästi lopunajan merkki jne. Epäilemme tosin meidän koiraa, mutta se onkin erikoistunut kaivamaan lopunajan kuoppia. Joita kukaan tiedemies ei selitä.Jne.

Sitten ihan nopeasti muita lopunajan merkkejä.  Jne.

Puhelin sanoo plum-piip. Lopunajan merkki. Akku loppuu.

Tietokoneen alanurkassa alkaa punainen akun kuva vilkkua. Lopunajan merkki. Akku loppuu.

Jääkiekko-ottelussa kuuluttaja kuuluttaa; ”ottelun kaksi viimeistä minuuttia”. Lopunajan merkki. Ottelu loppuu.

Vaimo pakkaa eteisessä kassejaan. Lopunajan merkki. Avioliitto loppuu.

Bensavalo autossa ei enää pala, vaan vilkkuu. Lopunajan merkki. Bensa loppuu. Ja matkanteko loppuu. Tuplalopunajan merkki! Kääk!

Vonkaus baarissa meni vituiksi jo neljäntenä iltana peräkkäin. Lopunajan merkki. Taaskaan ei saatu.

Pesukone linkoaa. Lopunajan merkki. Pesuohjelma loppuu.

Johanna Tukiainen ei enää riehu kännissä lavalla vaan esittää taidetta. Lopunajan merkki. Ura loppuu.

Nämä meidän jutut alkavat olla entistä huonompia. Lopunajan merkki. Pitäisiköhän lopettaa tämä blogi.

Näitä lopunajan merkkejä löytyy siis kun vaan jaksaa pikkaisen miettiä ja ponnistella. Kannattaa siis varautua milloin minkin asian loppumiseen. Ja käyttää lyhennettä jne. riittävästi. Nyt pitäisi vaan tietää enää sitten se, että milloin se Johannan povaama loppu on tulossa. Ei muuten, mutta ehtisi maksaa kaikki avoimet laskut pois mieltä painamasta. Ei jäisi sitten mitään hampaankoloon kun se loppu tulee. Jne.

2 kommenttia:

  1. Kohta siis näätien pahuus saa palkkansa ja Kaunis Johanna pääsee taivaaseen jossa jo rakasparassisko odottaa, ja jossa hän näyttää samalta kuin parhaimmillaan ja sulautuu vaivatta kaikkien niiden sievien jullkisten joukkoon joille Pyhä Pietari on ollut suosiollinen. Todennäköisesti hän pääsee Pyhän Pietarin apulaiseksi ja voi jatkaa lukioaikaista toimintaansa. Siinä sivussa voi vinkata alakertaan erityisen sopivista asukeista, etunenässä tietenkin Aerto joka ei ymmärtänyt nukennaamaisen kaunottaren päälle. PPP ja olkalaukku ylennetään kerubeiksi jotka ylistävät kauniin Johannan lauluääntä ja koreografioita. Se kuppilakin josta yllättäen "loppui" spiruliina. joutuu hakemaan toimipaikkaa alakerran puolelta.

    VastaaPoista
  2. Niin, kyllä minäkin sitä teidän koiraa epäilen, mutta eihän sitä koskaan voi olla varma, ettei olis kuitenkin käyneet Siriukselta ottamassa maanäytteitä pihasta tulevia vierailuja varten. Totta kai tiesivät, että kaivelu menee kuitenkin koiran piikkiin.=0) Koira parkaa syytetään ihan vaan siksi, että se on koira ja harrastaa mm. kaivamista, aivan kuten nykyistä St. Johannaa syytetään kaikenlaisista rikoksista vaikkei hän ole kuunaan tehnyt mitään pahaa kenellekään eikä edes osaa lyödä!! Näädät vaan ovat aina sekoittaneet hänet kaikkiin tappeluihin ilman mitään syytä!! On se kauheaa, kun sekin on selvä lopunajan merkki, vapaus uhkaa loppua, kun vankila kutsuu!!

    VastaaPoista