lauantai 13. huhtikuuta 2013

Keuhkoveritulppa

Luet tällä hetkellä aivan ensimmäistä tutkivien journalistien tutkimaa tapausta. Vastaavia tapauksia on tulossa lähitulevaisuudessa lisää, saatuamme tämän tutkimuksen loppuun olemme jo aloittaneet uuden tapauksen tutkinnan. Se julkaistaan heti kun se on valmis, tässä samassa osoitteessa.

Koska ryhmämme on kunnianhimoinen ja tähtää korkealle, keskitymme tutkimuksissamme vain ja ainoastaan suuriin asioihin. Näin ollen ensimmäinen tutkimuksemme käsitteleekin Johanna Tukiaista, sen suuremmaksi kun Suomessa on vaikea kehittyä. Aivan kaikilla mittareilla. Valitettavasti emme todellakaan kykene samankaltaiseen verbaalitykitykseen kuin hengenheimolaisemme Joe Pasko omassa blogissaan, koska meidän tekstimme perustuu silkkaan faktaan. Ja suoraan sanottuna, me olemme sangen huumorintajuttomia tutkijoita omissa kammioissaan. Mitä Joe Pasko ei suinkaan ole.

Jos sallitte, haarukoimme tähän alkuun hieman tarkemmin tämänkertaista tutkimuskohdettamme. Se kun ei suoranaisesti ole Johanna Tukiainen, vaan ennemminkin hänen upea, laihtunut siskonsa Julia, joka tuntuu olevan melkoisessa sairaalakierteessä, mutta muistuttaa aivan Barbie -nukkea (lähde Johanna Tukiainen). Me emme ole vaan koskaan nähneet yli 2 promillen kännissä riekkuvaa Barbieta..... (lähde: elämänkokemus)

Mutta tutkimukseemme siis; koska pelkäämme kuollaksemme haasteita kunnianloukkauksista, pyrimme mainitsemaan jokaisen väitteemme tueksi lähteen. Näin ollen pesemme ikäänkuin kätemme Jollaksen sisarusten kauhealta kostolta. Ja öiset kännipuhelut.

Mutta siis, tämänkertainen tutkimuksemme käsittelee Julian viimeisintä (?) sairaalareissua, joka johtui keuhkoveritulpasta (lähde Johanna Tukiaisen blogi, Seiska). Konsultoimme ryhmämme lääkärijäseniä, joiden mukaan: " (Keuhkoveritulpan) yleisin oire on äkisti alkanut hengenahdistus, johon usein liittyy myös rintakipua. Yleensä sydämen syke
kiihtyy ja on nopea levossakin. Osa potilaista tuntee pistävää kipua rinnan alueella sisäänhengityksen aikana. Melko yleinen oire on yhtäkkisesti alkanut yskänpuuska, ja joskus suuhun nousseissa ysköksissä on verta." (lähde: lääkärit)

Tässä tapauksessa Johanna oli  "eräässä paikkassa kampaajansa Juhan kanssa. He olivat nukkumassa, mutta heräsivät ja Johanna soitti samantien ambulanssin kun näki tilanteen vakavuuden." (lähde Johanna Tukiaisen blogi, Seiska). Huh, onneksi, sillä keuhkoveritulpan hoito normaaleillakin ihmisillä vaatii nimenomaan ripeyttä. Näin varmasti myös Julian tapauksessa.

No, Julia kärrättiin Marian sairaalaan ja Johanna ja kampaanjansa Juha suunnistivat kohti Virolahtea, jossa " suuri porukka ihmisiä odotti heitä Ravintola Wirta nimisessä paikassa." (lähde: Johanna Tukiaisen blogi, Seiska). He myöhästyivät viimeisestä junasta, ja joutuivat ottamaan taksin.  Samaan aikaan Julia oli Marian sairaalassa huoneessa, jossa oli myös "alkoholipsykoosiin joutunut mies, joka näki pieniä ihmisiä ja pikkumuurahaisia jokapaikassa." (lähde: Johanna Tukiaisen blogi, Seiska).

Tässä kohdin tutkiva ryhmämme höristi kuka nyt mitäkin. Ensinnäkin, Virolahdelle EI mene junia, lähin juna-asema on Kouvolassa, jonne on matkaa 81 km. Viimeinen juna Kouvolaan lähtee 22.41 (lähde VR), joten aika myöhään suuret taiteilijat olivat liikkeellä jos tuosta junasta myöhästyivät. VR tarjoaa toki myös bussikuljetuksia Haminaan, joka sijaitsee vain 35 km päässä Virolahdesta, mutta linja-autot tuskin lähtevät rautatieasemalta.

Toisen kerran höristettiin sitten siksi, että Julia sijoitettiin Marian sairaalassa osastolle, jossa toinen potilas oli mies. Lähteemme ao. sairaalasta kertoo, että miehiä ja naisia ei sijoiteta samalle osastolle kuin päivystysosastolla tai tarkkailussa, joten oletamme Julian maanneen siis päivystyspolilla eikä suinkaan osastolla. (lähde salainen taho sairaalasta). Toisaalta, on vaikea ottaa kantaa Julian sairaalasijoituksiin, hänhän on ollut kerran Meilahden sairaalassa ollessaan " ei tavallisella, vaan kuulemma jollakin ihan mielettömällä luksusosastolla, jossa oli upea merinäköala ja uskomaton palvelu." (lähde Johanna Tukiaisen blogi, Seiska). Jostain kumman syystä meille on kertynyt lähteitä eri sairaaloista, ja lähteemme Meilahdesta kertoo, ettei heillä todellakaan ole mitään luksusosastoa, sen sijaan meri näkyy useasta ihan normihuoneesta. (lähde toinen taho, toisesta sairaalasta).

Julian tämänkertaisen sairaalareissun kestosta on julkisuudessa esitetty poikkeavia arvoita. Johanna on sitä mieltä, että Julia pääsi kotiin 21.03. (lähde, Johanna Tukiaisen blogi, Seiska). Julia puolestaan toteaa itse Facebookin päivityksessään 20.03. olevansa kotona turvassa ja että hänen keuhkonsa todettu puhtaiksi. (lähde, Julia Tukiaisen FB -sivu). Emme tosin ihmettele yhtään pientä epätarkkuutta, Johannahan joutuu painamaan pitkää päivää esiintyvänä artistina, joten siskon, joka tosiaan on laihtunut ja on upea ja aivan Barbie -nuken näköinen, kotiuttaminen sairaalasta hengenvaarallisen taudin jälkeen... kuka noita  nyt muistaa...... Varsinkaan, kun Julia kotiutetaan tasaisesti kerran kuussa jostain sairaalasta.

Päätimme tässä asiassa luottaa potilaan omaan sanaan, lähinnä siksi, että potilas oli suoraan sairaalasta päästyään todennäköisesti ainakin jonkin aikaa selvinpäin. Niinpä saimme monimutkaisten laskukaavojen avulla Julian sairaala-ajaksi 16.-20.03. Lääkäripiireistä saamiemme lausuntojen mukaan, keuhkoveritulpan hoito kestää kolmisen kuukautta, joskus jopa loppuiän (lähde: lääkäri).  Tästä huolimatta, upeaksi laihtunut, Barbie -nuken näköinen potilas kirjoittaa FB -sivullaan 22.03. "Nyt on koti talkoot  ohi ja
koti kunnossa!!! Huomenna vielä lattioiden pesu ja pölyjen pyyhkiminen ja sitten on valmista." Sivumennen sanoen, kotitalkoot on yhdyssana (lähde: kielipoliisi). Melkoinen ihmeparantuminen vakavasta sairaudesta! 

Varmemmaksi vakuudeksi tämä aivan Barbie nuken näköinen, upea keuhkoveritulpasta toipuva siskoni Julia (lähde: Johanna Tukiainen) hilpaisi vielä Ruotsin -risteilylle 29.-31.03. joka ilmenee mm. Julian FB päivityksestä 30.03.: "Tukholmassa!!! Ihanan aurinkoista, 
tulin nyt ihan vaan risteilylle, sain mamalta ihat verhot jollakseen. Parin viikon paasta tulen pidemmaksi aikaa tanne, ei paha, paasee deittaa komeita sveduja, hih. On ne niin komeita, huoh. Mutta nyt laivaan, vi hors." (lähde: Julia Tukiaisen Facebook) Kuten huomaatte, ulkomailla oloa tehostetaan vielä kirjoittamalla päivitys ilman Ä:tä ja Ö:tä. Ihan vain Julialle tiedoksi, Ruotsissa molemmat kirjaimet ovat käytössä, vieläpä aivan yleisesti. (lähde: yks ruotsalainen).

JOHTOPÄÄTÖKSET:

Tutkijaryhmämme vetää edellä esitettyjen todisteiden pohjalta seuraavat johtopäätökset:

1) Julialla EI ollut keuhkoveritulppaa. Johtopäätös perustuu nopealle toipumiselle tästä hengenvaarallisesta sairaudesta. Sen sijaan, lääkäriryhmämme veikkaa  alkoholin ja antabuksen yhteivaikutusta, jota tehosti vielä diapetes numero1 (hde: Johanna Tukiainen)  -lääkkeiden unohtaminen. Keuhkosairaus viittaa keuhkoputken tulehdukseen. Tätä teoriaa tukee mm. kertomus sairaalan sijoituksesta, painotamme, että alkoholipsykoosiin joutunutta miestä ei todellakaan sijoiteta samaan huoneeseen potilaan kanssa, jolla epäillään keuhkoveritulppaa. Sen sijaan, jos sairaalaan otetaan potilas alkoholinkäytöstä johtuneiden oireiden takia, sijoitus saattaa olla päivystysosastolla,  jossa miehen ja naiset ovat rinnakkain. 

2) Johanna EI myöhästynyt Virolahden junasta, vaan halusi elvistellä ottamalla taksin. Toivomme ettei ravintoloitsija joutunut maksamaan tätäkin. Väitteemme perustuu yksinkertaisesti siihen, ettei Virolahteen mene junia. Itse showsta emme lausu mitään, vaikka olemme siitä saaneetkin jonkinverran palautetta paikallaolleilta. 

Päätämme ensimmäisen raporttimme tähän. Olemme paljastaneet ainakin kaksi hieman heikoin perustein esiteltyä "totuutta", jotka muuttavat glamour -elämän hieman harmaammaksi. Lakimiespiirien kehoituksesta emme käytä sanaa valhe, vaan puhumme hieman väritetystä totuudesta.

Seuraava tutkimus on jo käynnissä, tuloksia ilmestyy tänne heti kun saamme ryhmämme ainoan kirjoitustaitoisen henkilön koneen ääreen.   

   
  
   

   

3 kommenttia:

  1. Luin tutkielmanne diabeetikon keuhkoveritulppa numero ykkösestä.

    Tulostin satoja sivuja herjaavia kommentteja tästä blogista ja laitoin ne suoraan juristilleni. Kommenttinne huumorintajustaNI oli pelkkää sosiaalipornoa ja täyttä kunnianloukkausta. Nassu pieraisee löysän paskan naamaanne, Karmanlaki toimii aina.

    Jos teitä pelottaa Facebookissa tehty rikosilmoitus, joka menee juristien raskaaseen tutkinaan, niin suosittelisin välttämään totuutta mahdollisimman pitkään. Tunkki vihaa ainoastaan saippuaa ja pesukonetta enemmän kuin totuutta.

    ystävällisin terveisin: Joe Pasko, meikkitaiteilija Jumalan armosta

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia vastauksesta arvoisa Joe Pasko,

    pidämme teitä inspiraatiomme alkulähteenä ja olemme ikuisen kiitollisuuden velassa teille ja teidän teksteillenne. Meitä peloittaa tällä hetkellä niin Jumala kuin juristi, jotka käsityksemme mukaan molemmat printtaavat koko ajan tekstejä ja hautovat kostoa, sillä karman laki toimii aina. What goes around comes around.

    Haastetta odotellessa menemme vahingossa mustaan rinteeseen, laskemme sen alas, emme pääse enää ylös mutta kävelemme rinteen sen jälkeen alas. Tai jotain.

    Kunnioittaen

    Tutkiva ryhmä

    VastaaPoista
  3. Haluaisin huomauttaa tähän juna-asiaan, että 16.03.2013 oli lauantai, jolloin viimeinen juna Kouvolaan lähti 20.12. Sinänsä sillä nyt ei mitään merkitystä ole, halutessaan glamourit kyllä myöhästyy mistä vaan.

    VastaaPoista