maanantai 28. huhtikuuta 2014

Piste

Tutkivien journalistien lääketieteellinen jaosto innostui kerrankin Johannan edesottamuksista. Tähän asti kommentit ovat olleet lähinnä "se nainen on hullu" -tasoa, mutta nyt kun neitokainen vihdoin antoi julkisuuteen oman diagnoosinsa, ryhmää ei saa pysymään näppiksiltä poissa millään. Suurin osa ryhmästämme irtisanoutuu siis seuraavasta tekstistä, koko vastuu siirtyy valkotakkisten porukalle, jonka lääkärileikit ovat siis keskeytyneet ainakin hetkeksi.

Johannan diagnoosi kuuluu hänen itse ilmoittamanaan siis seuraavasti: 
"Lopettakaa nyt mun kiusaaminen, mulla on vakava ongelma, jolla ei ole mitään tekemistä sen kanssa että olisin "hullu", "mielenvikainen", "huumeiden käyttäjä" tms. yhtään mitään muutakaan, mulla on todettu masennus sekä alkoholinkäyttö ja piste!!!!!!!" Kuten edellä olevasta lainauksesta huomaamme, Johanna ei ole siis hullu, ei mielenvikainen eikä huumeiden käyttäjä, sen sijaan hän kärsii masennuksesta, alkoholinkäytöstä ja pisteestä. Lääketieteellisesti ei ainakaan vielä ole määritelty diagnoosia hullulle, mielenvikaisella eikä suoranaisesti huumeiden käyttäjällekään, joten keskitymme seuraavassa kolmeen jäljelle jääneeseen, eli masennukseen, alkoholin käytöön ja pisteeseen. 

Alkoholin käytön diagnoosi paljon ao. ainetta käyttävälle ja siitä riippuvalle on lyhykäisyydessään nimeltään alkoholismi. Tämä on niin tunnettu sairaus ja riivaa niin ilmiselvästi Johannaa, ettei se kauheasti jaksa kiinnostaa. Lisäinfoa aiheesta löytyy helpposti netistä. Myös sairaudesta nimeltä masennus löytyy tietoa interwebistä riittämiin, mainittakoon tässä nyt nopeasti pari selkeästi Johannaan ja Johannan viime aikaiseen toimintaan helposti liitettävää oireitta. Masentunut on turtunut ja ärtynyt. Osuu. Varsinkin ärtynyt. Masentunut on aloitekyvytön, saamaton ja väsynyt. Muuten osuu, mutta Johannan kohdalla väsymys johtuu ihan vain siitä, että hän on tehnyt 15 vuotta yötyötä, joten hän saakin olla väsynyt. Väsymyshän ilmenee jopa silloin, kun niitä yötöitä tekee 1-2 krt/kuukaudessa ja koko loppukuukauden olisi aikaa vetää unta palloon. Tietojemme mukaan Johanna ei ole vähään aikaan myöskään saanut, joten neito lienee on siis myös saamaton. Masentuneen paino saattaa myös nousta, mutta se johtuu Johannan kohdalla vain lääkkeistä, jotka v..mainen ja näätämäinen lääkäri määräsi eikä kertonut, että kyseiset pillerit lihottavat. Jatkuvalla viinanjuonnilla tai ruokailutottumuksilla ei tässä yhteydessä ole mitään tekemistä painonousun kanssa.

Näin ollen meille jää sairaus nimeltä piste. Piste on Suomessa vielä melkoisen tuntematon sairaus, Tukiaisen lisäksi siitä on todettu vain yksi, hyvin alustava tartunta Marianne Kallio -nimiseltä potilaalta. Pisteen selkeästi erottuvia oireita ovat mm. rintoihin ja huuliin työntyvät slikinoonit, jotka myöhemmin saattavat koteloitua, selkeät potilasta itseään kohden suunnattujen salaliittoteorioiden havaitseminen, seksin puute ja tavaroiden jatkuva hukkaaminen. Ongelmia sijoittaa itsensä vallitsemaan ympäristöön/maailmaan on myös havaittu toisilla, vakavasti altistuneilla potilailla.

Pisteen varsinaista tarttumismekanismia ei tunneta, mutta alustavista testeistä taudin leviämiseen on kyetty littämään oletettu glamourelämä, rikkaat ja hyvintoimeentulevat nallekarhumaiset miehet, jotka mielellään ovat kotoisin jostain muualta kuin Suomesta, hyvin menneet glamourshowt viihtyisissä loungetyyppisissä ravintoloissa, helposti katkeavat jalat ja meikkipussi. Näiden tartuntapintojen vaikutusta toisiinsa ja taudin varsinaiseen puhkeamiseen tutkitaan vielä.  

Lääketieteellinen osastomme nostaa hattua Johannan piste -sairauden havainneelle lääkärille, sen verran vaikeasti havaittava sairaus on. Tukiaisen oireet osuvat kuitenki niin hyvin, että mikäli tohtori on vain sattunut jossain kuulemaan ao. taudista, diagnoosi on kohtuullisen helppo. Esimerkiksi rintojen silikonien koteloituminen, joka Johannan kohdalla aiheuttaa myös kappaleiksi kääryitymistä kuten etana, helpottaa sairauden spesifikoimista oleellisesti. Myös se,että Johanna on julkisesti todennut, että on se kumma kun kaikki, rikaat ja hyvin toimeentulevat miljonäärit kiertävät häntä kuin ruttoa, vaikka hän on blondi, hänellä on rehevä ja pantava peppu ja hän osaa kaikki asennot ja huohotukset, antavat osviittaa että kysymyksessä on nimenomaan tauti nimeltä piste. Valitettava tosiasia kun on se, että hänellä ei ole pantavaa peppua eikä hän ole blondi, huohotuksista tai asennoista emme edes halua tietää, niin jäljelle jää vain rehevyys, joka pitää paikkansa. Ja se sitten pitääkin paikkansa oikein kunnolla! Usealla kymmenellä kilolla.

Salaliitoista, jotka liittyvät oleellisena osana sairauteen, manittakoon nyt vaikkapa koko Suomen median muodostama salaliitto, joka yhteisellä sopimuksella kirjoittavat pelkiä valheita Johannasta, joka kuitenkin on loppupeleissä sangen mukava ja viehättävä nainen. Näin ovat sanoneet ihan kaikki ne ihmiset, jotka ovat neidon tavanneet ja joita ei vielä tämän tapaamisen jälkeen ole alennettu varas- tai hyväksikäyttäjäkategoriaan ja haukuttu julkisesti netissä. Näitä ihmisiä Johannan ympärillä on tällä hetkellä noin yksi. Media sen sijaan kirjoittaa edelleen pelkkiä valheita,  vaikkakaan Johannasta ei kirjoita tällä hetkellä meidän lisäksemme kuin hyvin satunnaisesti korkeintaan Metropoli. Mutta lehdistön salaliitto on siis kiistämättä olemassa.

Johannalla on suuria vaikeuksia asemoida itseään vallitsevaan maailmaan, Itseasiassa erittäin suuria vaikeuksia asemoida itseään edes vallitsevaan todellisuuteen. Ja tämä on oikeastaan se ratkaisevin oire, joka vahvistaa piste -sairauden diagnoosin. Johannahan pitää itseään tällä hetkellä mm. suurena estraaditaiteilijana, joka esittää mahtavaa glamourshowta yleisölle, joka suorastaan syö taiteilijan kädestä. Salit ovat illasta toiseen loppuunmyytyjä, ravintoloitsijat soittelevat posket valuen tähden perään ja kiittelevät mahtavasta showsta. Ja koska kaikki tietävät kuinka hyvin tähdelle maksetaan, keskimäärin joka toisen erinomaisen keikan jälkeen joku nainen, joka yleensä on mustasukkainen näätä, tulee ja varastaa niin puhelimen kuin keikkapalkkion. Viimeaikoina tämä nainen on esiintynyt mm. iranilais- tai kurdinaisen hahmossa, joksi on muuttunut nopeasti oltuaan ensin kaksi suomalaista naista. Palkkioiden perään  huudellaan sitten lähinnä Facebookissa. Todennäköisesti kysymyksessä on aina sama, eri hahmoja ottava näätänainen, joka tällä hetkellä elelee sangen hyvin ja lokoisasti Johannalta varastettujen keikkapalkkioiden turvin. Olemme jopa kuulleet, että tämä harmaa neuvostosuomalainen on alkanut rakentaa omakotitaloa Angelin erämaahan, jossa kyyneleet jäätyvät poskille. 

Rakkaustodellisuus on yksi ulottovuus, joka hämärtyy pistesairaudessa. Johannan kohdalla tämä ilmenee rakkaudessa edesmeneeseen siskoonsa Juliaan, jota Johanna rakastaa koko loppuikänsä kunnes kuolee. Johannan mukaan hänelle on Julian toimesta varattu virkaatekevän prinsessan paikka taivaassa (Julia on se oikea prinsessa), joka sijaitsee jossain aika lähellä kullattua Jerusalemia. Sinne ei mitkään huumeKopposet tai Juha Vuoriset pääse! Tuskin edes Kirsikka, joka myy persettään netissä, Emmy Richistä nyt puhumattakaan, joka halusi vain ilmaista mainosta Johannan avulla ilmaiselle blogilleen Suomessa ja Virossa. Blogi on tosin kirjoitettu ruotsiksi, eikä Emmy ole kertakaan maininnut sitä käsitellessään viime viikonlopun Tallinna -seikkailua. Juliaa Johanna kuitenkin rakastaa koko sydamestään, rakkaus alkoi tod.näk. heti viisi päivää Julian kuoleman jälkeen kun Marja äiti vihdoin ja viimein tavoitti koko tuon ajan kännäämässä olleen esikoistyttären. Rakkautta muistetaan toitottaa aina suureen ääneen kun prosentit veressä (Johannan oma termi) ylittävät 2.2. Julian haudallakin on koitettu kerran käydä, mutta kun sitä ei löytynyt, niin ei sitten...... Olkoon.

Toinen hämärtyneen rakkauden kohde on eläimet. Niitähän Johanna rakastaa lähes yhtä paljon kuin Juliaa, eläinrakkaudesta on olemassa jopa usean eläinlääkärin ja poliisin kirjoittama kirjallinen todistus. Se, että päivystävä eläinkääkäri on kerran, ja tulli nyt toisen kerran, huostaanottanut Johannan suuresti rakastamat elänparat, on vain harmaatukkaisten eläinsuojelijoiden väärinkäsitttämistä. Ihmiset eivät kertakaikkiaan vaan ymmärrä, että jokaikinen eläin nauttii suuresti siitä, että se raahataan ravintolaan, jossa musiikki soi usein jopa ihmiskorvalle liian lujaa. Samoin eläimet suorastaan villiintyvät siitä, että ne jätetään useaksi päiväksi ilman ruokaa ja vettä paskaiseen asuntoon, sillä joku on joskus sanotut Johanalle, että koira pärjää ihan hyvin kolmekin päivää ilman ruokaa.  Ja yksikään eläin, ei koira eikä minipossu, ole koskaan halunnut säännöllisiä ulkoiluttamisaikoja. Homojen hommaa moinen, sanoo Johanna. 

Edellä on siis lääketieteellisen ryhmämme vallitettavan pitkäksi paisunut selostus taudista nimeltä piste. Koko muu ryhmämme sanoutuu irti edellä olevasta.

 



 



    


1 kommentti: