torstai 6. kesäkuuta 2013

Tahdosta riippumatonta



Kyllä taas on Jollaksessa, oikeussaleissa ja internetissä tapahtunut! On tapahtunut jopa niin paljon, ettemme käsittele oikeastaan  yksittäisiä tapauksia vaan koitamme luoda jonkinlaisen kokonaiskuvan tutkimuskohteemme tilanteesta.

Juuri tällä hetkellä on menossa  ajojahti. Kuka ajaa ketä, miksi ja mikä näiden tuntemattomien ajajien perimmäinen tarkoitus on, on vielä hieman epäselvää, mutta luultavammin tämäkin asia selviää kunhan Seiska julkaisee loputkin Tukiaisen kankkusessa antamat haastattelut. Selvää kuitenkin jo tässä vaiheessa lienee se, että jotkut kateelliset (?) tahot ajavat Johannaa vankilaan, jossa hän todennäköisesti tulee kuolemaan. Ainakin omien sanojensa mukaan. Niinpä Tukiainen esittää 60 vankilapäivän tilalle yhteiskuntapalvelua (?), jonka hän mieluusti suorittaisi ilta/yöaikaan, kun tuo herääminen ei oikein ole mukavaa.

Pikkaisen, jos sallitte, epäilemme mahdollisuuksia päästä yhdyskuntapalveluun (oikea termi), sillä luultavammin oikeuslaitoksessa painaa hieman Johannan edelliset tuomiot. Joita riittää kyllä, tässä yhteydessä lienee turha enää kelata niitä läpi, ne löytyvät netistä helposti pienen googlettamisen jälkeen.  Kaiken lisäksi uusia tuomioita on jo putkessa, joten jos tuota juhannuksen 2010 tapahtumiin pohjautuvaa tuomiota hirveän kauan vemputetaan ” useiden huippujuristien”  toimesta, saattaa jo nyt tienattu 60 päivää Hämeenlinnassa kasvaa.  Tuo ykp:n suorittaminen edellyttää lisäksi täyttä raittiutta, joka lienee aivan mahdotonta kun kyse on kuitenkin kansainvälisestä glamourmallista.

Ryhmänä olemme jo pidemmän aikaa ihmetelleet kahta asiaa. Ensimmäisestä ihmetyksen aiheesta kirjoitimme  muutama postaus sitten, eli siis siitä, että Tukiainen kärsii todistettavasti narsistisesta mielialahäiriöstä. Nyt kun mukaan on astuneet myös itsetuhoiset viestit,  ryhmämme lääkäri/psykologijäsen on lueskellut niitä mielenkiinnolla. Johannahan ilmoitti mm. Facebookissa tappavansa itsensä, vaikka  syy itsemurhaan ei ollut kuin hänen vihaajien, vihakirjeiden lähettäjien, median ja asianajaja Heikki Lampelan. Kyseinen ukaasi aiheutti sen, että poliisipartio joutui ajelemaan pitkin poikin Jollasta ja Laajasaloa löytääkseen potentiaalisen itsemurhaajan. Joka lopulta löytyi kotoaan.

Pelkästään tuo edellä oleva, ja kun siihen lisätään kaikki muu sälä mitä glamourmalli on suustaan päästellyt, on erinomainen syy liputtaa neitokainen radalta.  Edellä mainittu jäsenemme on ehdottomasti sitä mieltä, että Tukiainen pitäisi saada tahdonvastaiseen hoitoon ja mahdollisimman nopeasti. Tahdonvastaiseen hoitoon voidaan ohjata potilas, joka on itsemurhavaarassa (check), jonka taloudellinen turvallisuus on uhattuna (check), jonka kyky huolehtia itsestään on alentunut (check) ja  joka vaarantaa muiden henkilöiden turvallisuuden tai terveyden (check).  Jälleen kerran, aivan kuten diagnoosissamme, kaikki kohdat osuvat. Joten piipaa –auto Jollakseen mahdollisimman nopeasti ja neitokainen Auroraan. Hopi hopi. Kenties jotain olisi vielä pelastettavissa…..?

Toinen suuri ihmetyksen aihe on laatulehti Seiskan toiminta. Seiskahan on se lehti, joka talvella vetäytyi jääkiekon SM –liigan tukemisesta, koska laji oli Pauli Aalto-Setälän mukaan muuttunut aivan liian väkivaltaiseksi. Samaan aikaan kyseinen lehti lataa euroja minkä ehtii itsetuhoiselle alkoholistille, joka alkoholin lisäksi käyttää huumeita ja kärsii pahasta narsismista. Seiska tekee tämän vain saadakseen myyviä juttuja.  Joten Pauli, olisiko aika riisua se hyväntekijän moraalinen naamio, ja tehdä ihan oikeasti jotain sen eteen, että lehden sponsoroima, pahasta oman elämän hallinnan puutteesta kärsivä Johanna Tukiainen saisi apua. Se, että lehti maksaa haastattelupalkkioita ja kuukausittain summan blogin pitämisestä, ei ole auttamista. Ne rahat kun menevät viinaan ja pillereihin. Me uskomme vakaasti, että vaikka Tukiainen poistuisikin julkisuudesta, Seiskalla riittää kohteita. Kirjoittakaa vaikka Susanna Indrenistä, hänhän on vakaasti matkalla kohti Tukiaisen viitoittamaa tietä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti