perjantai 7. kesäkuuta 2013

Sammuva Tähti



Otsikko on täällä erää valittu tarkoituksella. Se on puoliksi oikein, sana ”sammuva” pitää paikkansa mietti sitä miltä kantilta tahansa, sen sijaan sana ”tähti” ei tässä yhteydessä pidä mitenkään paikkaansa. Mutta siitä huolimatta, tarkoitus olisi kertoa ”sammuvasta” Tukiaisesta.

Jos oikein kovasti mietitään mikä on Johanna Tukiaisen julkisuuden salaisuus, tai hänen brändinsä, josta Johanna on erityisen ylpeä, sillä ”ei kukaan tyhmä olisi onnistunut itseään brändäämään” kuten neiti jossain vanhemmassa blogikirjoituksessaan toteaa, tullaan itse asiassa sangen rajattuun näkymään. Tukiainen ponnahti julkisuuteen suuremmin tekstailemalla Kanervan Iken kanssa. Ja sen jälkeen on pysynyt siellä lähinnä mies-, alkoholi-, ja oikeusongelmiensa takia. Mitään osaamista/kykyä/tms. ei Johanna ole koko julkisuus aikana esittänyt. 

Yksi tälläisen brändin ominaisuus on ulkonäkö. Se on Tukiaisen kohdalla ”hieman” muuttunut aikojen saatossa. Vai mitä sanotte allaolevista kuvista? Järjestimme sisäisen äänestyksen siitä, onko Tukiainen edes joskus ollut miehen silmään ”hyvännäköinen”  ja tulos oli äänin 17-1, että kyllä on ollut. Tuo vanhemmassa kuvassa esiintyvä nainen on ollut hyvännäköinen. Siis ollut. Näin on yksi bränditekijöistä poistettu. Uusi kuva ei todellakaan innosta ketään.  Pyydämme anteeksi seksististä, miehistä näkökulmaa. 





















Toinen brändiin liittyvä ominaisuus on ns. ”suoritus”. Tässä tapauksessa siis eroottinen showtanssi ja omat biisit. Noh, nähtyämme yhteensä noin 10 "eroottista” showta”  ja kuunneltuamme kappaleet, joita Tukaiset ovat vonkuneet, ei istu tämäkään oikein brändin rakentamiseen. Itse asiassa, kun soitimme uudet 4ever ja I’ll Be Waiting biisit jäsenellemme, jolla on todistetusti absoluuttinen musiikkikorva, kommentit olivat epäuskoisen tyrmääviä. Mutta senhän kuulee jo ihan normaalilla korvallakin, vaikka miksauksessa on yritetty pelastaa kaikki mitä pelastettavissa on, eli laulu on miksattu niin alas kuin mahdollista. Keikoilla väkeä käy kohtuullisesti, ei mitenkään ylitsevuotavan paljon, mutta sekin massa joka haluaa nähdä ”eroottisen shown”, haluaa nähdä sen lähinnä sen takia, että voisi sääliä ja dissata esiintyjiä. Jos siis ”artistit” ikinä jaksavat tai viitsivät nousta lavalle. Eivätkä ole liian jurrissa. 

Kolmas tekijä, jolla brändiä voisi rakentaa, on julkisuus. Eikä oikein Tukiaisilla lähde tälläkään sektorilla. Sillat on poltettu jo aivan riittävän moneen julkaisuun, oikeastaan ainoat, jotka vielä jaksavat kirjoittaa siskosten toilailuista, ovat vakavasta levikinlaskusta kärsivä Seiska ja Jari Kupiainen. Muita tiedotusvälineitä, sisältäen molemmat iltapäivälehdet, ei siskokset voisi vähempää kiinnostaa. Hyvä esimerkki tästä on se, että Tukiainen ei ylitä uutiskynnystä kuin tuomioillaan,  kukaan puhu siskosten esiintymistä ja/tai uusista biiseistä.  Suomen suosituimpien uutisten (eli luetuimpien, toim. huom.) Tukiaisten nimi on viime aikoina esiintynyt vain silloin, kun uutisoitiin Johannan tuomiosta käräjäoikeudessa. 

Ja nyt seuraa ennuste: Tukiaiset painuvat hiljalleen unholaan. Onneksi. Ainoa mikä heidät tästä suosta voi pelastaa, on jokin suuri katastrofi, jota emme tietenkään toivo kenellekään. Emme edes Tukiaisille. Katastrofina tässä yhteydessä voisi käydä Julian menehtyminen hoitamattomaan ja viinalla/huumeilla buustattuun diapetes no 1:seen.  Vakavat sairaudet, pahoinpitelyt, jotka siis kohdistuvat tukaiskaksikkoon, uskoontulo, raiskaus, raskaus, rikkaat ulkomaiset miehet  jne. jne. on jo käytetty. Nyt pinnalla tuntuu olevan maasta muutto, jonnekin missä palmut huojuvat, mutta sekään ei taida onnistua ennen kuin jo tienattu vankilatuomio on istuttu. Ja tuloilla, jotka sisaruksilla tällä hetkellä on, kohteessa ei heilu palmut vaan ihan puhtaasti kaksi sisarusta. Ensimmäisenä matka kohteena mieleen tulee Sollentuna, edellyttäen siis, että äiti, jonka kanssa ”mä en halua olla missään tekemisissä, ja samaa sanoo Juliakin. Mä meen NYT herättämään Julian” (ääniraita videolla, missä Johanna heittää rinnat paljaan ilman housuja olevaa Artoa pihalle Jollaksesta ja äiti yrittää rauhoitella tytärtään) on valmis ottamaan prinsessansa suojiinsa.  Muut tulonlähteet, eli ne hölmöt, jotka raahaavat viiniä Jollakseen moottoripyörällä ja lainaavat vielä 50 euroa , tai ne, jotka ovat valmiit makselemaan sisarusten matkoja, ovat aika vähissä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti